Lang lydplanke fra Sharp

Den nye HT-SB60 fra Sharp sies å være markedets lengste lydplanke. Den er laget for å passe med virkelig store TV-er.
forfatter

HT-SB60 er en lang lydplanke laget for å passe Sharps gigantiske Aquos LC-90LE757E, en LCD-TV på hele 90 tommer med full baklyst LED.

På hver side av planken sitter en domediskant og to mellomtoneelementer. Bassen gjengis av en separat, trådløs subwoofer med en oppgitt effekt på 150 watt RMS.

Sammen med den aktive subwooferen skal lydplanken ha en effekt på hele 310 watt RMS.

Av innganger finnes både optisk samt 3 HDMI-innganger. Lydretur på HDMI-utgangen gjør at lyden fra TV-en kommer tilbake gjennom HDMI-kabelen, slik at du slipper å koble en ekstra lydkabel fra TV-en til planken. Dermed kan du i stedet bruke den optiske inngangen til for eksempel en AirPort Express for å få AirPlay. En analog 3,5 millimeter minijack-inngang er også på plass.

Sharp bruker sin egen såkalte Arnis 3D-lydteknologi for å prøve å simulere surroundlyd uten bakhøyttalere.

Sharp HT-SB60 kommer i butikkene i løpet av juni.

sharp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.