Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Kompakt 3D-projektor

Panasonic PT-AT5000E er endelig klar for hjemmekino nær deg. Den nye 3D-projektoren er relativt kompakt og har integrert sender for 3D-signal til 3D-brillene.

Man kan bruke de samme 3D-brillene som følger med en flatskjerm fra Panasonic.

Projektoren er oppgitt til å ha et kontrastomfang på 300.000:1 og lyssutbytte opp til 2000 lumen. Noe som er relativt moderate tall, men som vi har erfart med tidligere Panasonic-projektorer, kan den praktiske ytelsen være på høyde med projektorer som har oppgitt større teoretisk kontrastomfang.

AT-5000E har tre HDMI-innganger og Panasonic lover full 1080 HD-kvalitet i 3D og 2D, og prosessoren som driver de nye gjennomsiktige LCD-panelene som leverer bildet, arbeider med 480hz frekvens.

Kanskje slipper vi endelig flimringen i 3D med AT-5000E.

Den støtter også konvertering av filmer fra 2D til 3D, og har i følge Panasonic en ny 200 W lampe som skal levere enda bedre farger på lerretet, og ha rundt 4000 timers levetid.

Det vippbare objektivet  har 2 x zoom og gir deg 120-tommers bilde allerede fra  3.6 meter unna, opp til 7 meters avstand.

Annonse

Projektoren skal være i butikkene i september, estimert pris er cirka 30.000 kroner.

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.