Kompakt 3D-projektor

forfatter

Panasonic PT-AT5000E er endelig klar for hjemmekino nær deg. Den nye 3D-projektoren er relativt kompakt og har integrert sender for 3D-signal til 3D-brillene.

Man kan bruke de samme 3D-brillene som følger med en flatskjerm fra Panasonic.

Projektoren er oppgitt til å ha et kontrastomfang på 300.000:1 og lyssutbytte opp til 2000 lumen. Noe som er relativt moderate tall, men som vi har erfart med tidligere Panasonic-projektorer, kan den praktiske ytelsen være på høyde med projektorer som har oppgitt større teoretisk kontrastomfang.

AT-5000E har tre HDMI-innganger og Panasonic lover full 1080 HD-kvalitet i 3D og 2D, og prosessoren som driver de nye gjennomsiktige LCD-panelene som leverer bildet, arbeider med 480hz frekvens.

Kanskje slipper vi endelig flimringen i 3D med AT-5000E.

Den støtter også konvertering av filmer fra 2D til 3D, og har i følge Panasonic en ny 200 W lampe som skal levere enda bedre farger på lerretet, og ha rundt 4000 timers levetid.

Det vippbare objektivet  har 2 x zoom og gir deg 120-tommers bilde allerede fra  3.6 meter unna, opp til 7 meters avstand.

Projektoren skal være i butikkene i september, estimert pris er cirka 30.000 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.