Hi-Fi:

Her er Olives nye medieserver for high-end-bruk. Olive kaller O6HD verdens første HD audiofile musikkserver.

Musikkerverne til Olive har vi testet tidligere, til stor begeistring. Nå kommer O6HD som tar alt et skritt videre, og henvender seg til audiofile high-end brukere.

Grensesnittet er det samme elegante som vi har sett før, men nå har man fått en enda større 10 tommers pekeskjerm i ekte bredformat. Man kan kopiere CD-er og spille av musikk med fullbalansert 24-bits digital signalbehandling, opp til 192 kHz sampling av signalet. For høyest mulig nøyaktighet.

Spilleren leveres med 12 spor som er spilt inn i HD av Chesky records, oversatt til oppløsning, tilsvarer det 250 ganger oppløsningen til en vanlig 16-bits CD-innspilling.

Spilleren kan også arbeide med opp til 384 khz sampling, for enda bedre detaljgjengivelse, særlig i diskanten.

En 2 TB harddisk ombord, har plass tll cirka 6000 CD-er, noe som burde holde for de fleste av oss.
For å ivareta lydkvaliteten best mulig, er strømforsyningen delt i to deler, en for analoge kretser og en for digitale. Med et separat strømfilter som skal dempe støy med 80 dB.

O6HD har også fått en hodetelefonforsterker, med egen 24-bit/192 kHz digtialkonverter og tilpasset forsterkertrinn (med TPA6120A2 amper), slik at også hodetelefonene skal ha en high-end forsterker.

Mediespiilleren kan kobles til en forsterker med enten balanserte eller ubalanserte analoge og digitale utganger, og har HDMI-utgang for tilkobling til ekstern skjerm, USB-kontakt, eternett og wi-fi-kontakt.

O6HD koster 5.000 USD, norsk pris er ikke kjent.

Norsk distributør av Olive er Mono. Les mer om O66HD her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.