Blu-ray

Primare er kjent for lekker design og flott lyd. Derfor håper vi det gjelder den nye Blu-ray-spilleren BD32 også. For hvem ønsker seg ikke en sånn?
forfatter

Hvis man skal dømme etter tidligere tester av Primare, bør BD32 være en hit. Riktignok en kostbar en, men så er spilleren myntet på de mer kresne av oss.

Blu-ray-spilleren er så langt fra de koreanske og japanske spillerne som man kan komme. Ikke bare fordi den veier 10 ganger mer, men fordi teknikken på innsiden av det solide aluminiumskabinettet, er hentet fra øverste hylle.

Utgangstrinnet som leverer lyden til forsterkeren, er spekket med påkostede komponenter, og separate strømforsyninger som skal holde støyen på et minimum.

BD32 spiller Blu-ray, DVD, CD, SACD, DVD-Audio og de fleste lydfiler, og den støtter selvsagt 3D på BD.

Interessant nok har den to HDMI-utganger, en for lyd og bilde, og en for lyd, slik at lyden kan fores rett i receiveren mens bildet går rett i tv-en.

Den har ogspå USB og e-Sata-tilkobling, som støtter avspilling av lydfiler fra tilkoblede disker. Den har også nettverkstilkobling, som man kan se av bildet under:


BD32 koster 24.995 kroner, og skal være en fullverdig high-end CD-spiller, kombinert med 3D og Blu-ray.

En spiller for alt altså, og som snart er å finne på testbenken vår. Dette må vi bare vite mer om.

Soundgarden

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.