Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Her er Toshibas første Blu-ray spiller

IFA 2009: Toshiba understreker sin støtte til Blu-ray formatet med sin første offisielle BD-spiller.

BDX2000KE som spilleren heter, byr ikke på noen banebrytende nyheter, men har selvfølgelig med BD Live (via Ethernet-ledning) og støtter avspilling av filmer med 24 bilder i sekunder (1080p/24). Resolution+ sørger for å oppskalere DVD-filmer til full-HD oppløsning, noe Toshibas gamle HD-DVD spillere var spesielt gode på.
Spilleren er også utstyrt med SD-kortplass for visning av bilder og video. BDX2000KE støtter avspilling av filmer i både DIVX HD og AVCHD formatet. Toshibas egen REGZA link (ellers kjent som HDMI CEC) gjør at spilleren kan styres med TV-ens fjernkontroll.
Toshibas første Blu-ray spiller virker i det hele tatt ganske lovende. Vi har ikke fått høre noen offisiell pris enda men vi blir ikke overrasket om den havner rundt 300 euro.

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.