Film

Kun to år til Walt Disney (og J.J. Abrams) lanserer sin versjon av Star Wars – men stiller «gamlekara» opp?
forfatter

I oktober i fjor slengte «Mikke Mus» ca. 24 milliarder kroner på bordet i medgift for prinsesse Leia. Dermed sitter nå Walt Disney-konsernet på alle rettighetene til det omfattende Star Wars-universet. Tre nye filmer, som alle skal etterfølge de originale, er allerede planlagt, og regissøren på førstefilmen blir J.J. Abrams (som nylig blåste nytt liv i Star Trek).

Ryktene har lenge versert, men av de tre tidligere hovedrolleinnhaverne Harrison Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill har ingen av dem ennå bekreftet at de er med i Episode VII; men fra svært godt informerte kilder (vår utsendte på Star Wars Celebration i Essen i august) får Lyd & Bilde klarsignal for at de igjen ikler seg Jedi-kappe, gullbikini og vesten.

Uansett hva som skjer, så er det bekreftet av John Williams, mannen bak den legendariske musikken, igjen skal skrive musikksporet til alle tre oppfølgerfilmene, og det i en alder av 81 år – må Kraften være med ham!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.