Godzilla-forsterkere fra ATI

Amerikanske ATI er tilbake med en helt ny high-end serie av multikanalforsterkere i tungvektsklassen.
Annonse
Annonse
forfatter

Amerikanske ATI er kjent for sine kraftige multikanals effektforsterkere som leveres i en rekke utgaver fra 2 til 7 kanaler, med 180 til 300 watt per kanal! Den gedigne toppmodellen ATI3007 har i mange år regjert i ”toppen av næringskjeden” blant effektforsterkere.  Men nå kommer en ny serie som etter sigende skal sette de gamle toppmodellene i skyggen!

ATI og sjefingeniør Morris Kessler har sjelden hastverk, og har ikke lansert nye forsterkere på ti år. Derfor er det grunn til å være oppmerksom når de nå lanserer ATI6000 Signature series. I likhet med 2000- og 3000-serien er dette fullt balanserte forsterkere, men med helt nye kretsløsninger hvor det er gjort en rekke tiltak for å redusere støygulvet med opptil 50%.

Både balanserte og ubalanserte innganger er på plass. Legg merke til mulighet for dobbel strømkabel.

 

6000-serien er basert på en ny ”Current Feedback” plattform og bruker avanserte Thermaltrak transistorer i utgangstrinnet, som justerer bias-spenningen i sanntid.  Forsterkerne er fortsatt moduloppbygde med et kretskort per kanal, men nå er strømforsyningen flyttet til enden av kortet for å redusere støy. Strømmen leveres for øvrig av to gigantiske ringkjernetransformatorer, med hver sin av/på bryter og nettstøpsel! Dette gir en teoretisk mulighet til å installere to 16A tekniske kurser, og ha 32A totalt tilgjengelig. Noe som kan være en fordel spesielt om man vil sikre 7-kanaleren ATI6007 mest mulig stabile arbeidsforhold.

Rå spesifikasjoner

Dersom man skal tro de oppgitte spesifikasjonene, dreier det seg om forsterkere med ekstreme ytelser. Vekten spenner fra 40kg for AT6002 (2x300W) til 62kg for AT6007 (7x300W). Effekten er målt fra 20Hz-20Khz med alle kanaler i drift, og signal/støyforholdet oppgis til hele 128dB!

ATI amplifier specifications.pub

Priser og levering
Prisene på ATI Morris Kessler Signature spenner fra 29.990, for
tokanalsforsterkeren til 59.990 for syvkanalsforsterkeren.

AT6002 29.990 kr
AT6003 35.990 kr
AT6004 41.990 kr
AT6005 47.990 kr
AT6006 53.990 kr
AT6007 59.990 kr

lsound.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Les også

4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.