Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Full 1080p HD-kvalitet

Det vises ikke på den, men Apple har oppgradert Apple TV slik at den nå støtter full 1080p HD-kvalitet. Men alle Apple TV-eiere kan få en bedre brukeropplevelse.

For Apple har oppgradert grensesnittet på Apple TV, og lagt inn støtte for apps, akkurat som på en iPad eller iPhone.

Nå støtter Apple TV apper fra for eksempel YouTube, Flickr og Vimeo.

Man kan også bruke Photo Stream, slik at bildet man tar med en iPhone, automatisk synkroniseres med Apple TV sånn at man kan se det på tv-en etterpå.

Og for første gang støtter den full 1080p HD, men det gjelder kun den nye versjonen av Apple TV. Den forrige kan ikke oppgraderes til 1080p, men det nye grensesnittet kan alle med forrige generasjon – sort – Apple TV, laste ned og bruke.

Annonse

Med Apple TV koblet til tv-en og et trådløst hjemmenettverk, kan man strømme musikk fra datamaskinen til Apple TV, og spille den av over anlegget. Det er også mulig å leie klikkefilm på nett fra Apples iTunes Movie Store, men foreløpig støttes ikke tv-serier på Apple TV i Norden.

Annonse

 

Den støtter AirPlay som før, som gjør det mulig å strømme musikk, eller film fra iPhone, iPad og iPod touch til Apple TV, og se innholdet på tv-en.

Apple TV er tilgjengelig fra fredag  16. mars og koster 799 kroner.

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.