Hjemmekino

iOS-appen THX Tune-Up viser nå de siste THX-sertifiserte produktene.
forfatter

THX Tune-Up er en gratis app som skal lose deg gjennom prosessen med å justere din TV, projektor og høyttalere, på optimal måte.

En ny funksjon, som hittil kun er tilgjengelig for iOS-enheter, gir dessuten oversikt over de nyeste THX-godkjente produktene på markedet.

Du kan søke etter produkttype og globalt område, deretter dukker en liste opp over kommende og eksisterende THX-sertifiserte produktmodeller. Interessante produkter kan dessuten lagres i en favorittliste, for senere gjennomsyn.

Vi minner om at THX-godkjenning ikke nødvendigvis betyr at produktet er bedre enn et ikke-sertifisert produkt, bare at det oppfyller minimumskravene THX har satt.

THX Tune-Up er tilgjengelig via iTunes App Store.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også