Er dette Apples nye TV?

Elektronikkjeden Best Buy har angivelig lekket info om den kommende TV-en fra Apple.
forfatter

I følge Best Buy vil Apples første TV bli en 42-tommers Full HD skjerm med LED/LCD teknikk og skal etter planen koste rundt 12.000 kroner.

Informasjonen skal ha kommet ut i forbindelse med en kundeundersøkelse Best Buy-kjeden har foretatt i USA.

Undersøkelsen spør hva kundene synes om Apple TV, og sier at den vil være basert på Apples iOS operativsystem, støtte nettskytjenesten iCloud og kunne fjernstyres via iPhone og iPad, samt dele innhold med disse enhetene, for eksempel musikk og filmer lastet ned fra iTunes.

Direkte tilgang til videotjenester som YouTube og Netflix (USAs største utleietjeneste for nettfilm) blir også nevnt, i tillegg til nedlasting av andre app-er, tjenester og spill.

Innebygd videokamera for Skype videosamtaler eller Apples egen FaceTime skal også være på plass. Stemmekontrollen Siri, kjent fra iPhone 4S blir imidlertid ikke nevnt.

Best Buy-undersøkelsen er gjort i samarbeid med det norske analyseselskapet Confirmit. Apple har ennå ikke kommentert ryktene, og sparer nok heller på kruttet til den offisielle lanseringen.

Kilde: The Verge

Annonse

Vil du til å kjøpe deg en Apple iTV når den kommer? Hva slags finesser mener du den bør ha? Si gjerne din mening i kommentarfeltet under!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: