Endelig en senterhøyttaler fra Magico!

Magicos nye S-serie har fått den matchende senterhøyttaleren SCC. For den som ønsker en hjemmekino dyrere enn et halvt kongerike.
forfatter

Endelig har high-end-produsent Magico laget sin første senterhøyttaler, for å matche sin nyeste S-serie.

Høyttaleren er selvsagt laget for å matche resten av familien hva klangbalanse og oppløsning angår, og basert på våre egne erfaringer med Magico (test av Q1 her og V3 her), har vi ikke småtteri med lydopplevelser i vente.

Tradisjonen tro er senterhøyttaleren SCC laget for å kunne spille høyt, med klanglig nøyaktighet, eksplosiv dynamikk og lav forvrengning. Den er laget med bruk av avansert datateknologi, og Magico bruker sitt eget spesialutviklet dataprogram som hjelper med å minimere innvendig og utvendig forvrengning, og beregne riktig dempning av kabinettet.

Kabinett av aluminium
Kabinettet er skåret ut av et massivt sylinder av presset aluminium, med en diameter på 40 cm og en veggtykkelse 1,5 cm, og skal sørge for stabiliteten og massen som er nødvendig for å sørge for optimale arbeidsforhold for de fire høyttalerelementene som sitter i denne ekte treveiskonstruksjonen.

Elementer
Elementene består av to nyutviklede 7-tommers basser, Magicos egne 5-rommers mellomtone laget ved hjelp av spesiell nanoteknologi, og en berylliumdiskant. Oppgitt frekvensrespons er imponerende 22 Hz til 50 kHz, med andre ord hele det hørbare registeret.

Et stabilt stativ følger med høyttaleren. SCC er tilgjengelig i flere farger og utførelser.

Prisen i USA er på 16.800 dollar, vi forventer at den havner et sted mellom 120.000 og 130.000 kr her i Norge.

acoustictuning.com
magico.net

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også