Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

En TV fra IKEA…

UPPLEVA er IKEAS nye TV-møbel med innebygd TV.

IKEA har sett behovet for å tilby et matchende TV og møbel der alt av kabler, bokser og lyd holdes skjult.

I oktober slipper de derfor sin nye møbelserie UPPLEVA som inneholder en rekke TV-møbler der selve TV-en er inkludert.
Enkelte av møblene kommer også komplett med Blu-ray spiller og lydanlegg.

Du vil kunne velge mellom 24, 32, 40 og 46 tommer store TV-er, samt ekstra komponenter som Blu-ray spiller, og 2.1 lydanlegg med subwoofer.

Utførelsen på TV-en matcher fargen på resten av av Uppleva-møbelet, ved at du selv kan velge mellom ulike «kantfarger» på TV-en.

Parallelt med den nye Uppleva-serien vil IKEA også lansere en ny BESTÅ-serie for de som helst vil velge TV-en selv, men likevel vil ha et tilpasset møbel.

TV-ene fra IKEA leveres av kinesiske TCL Corporation, som er en av verdens største TV-produsenter.

Annonse

Sjekk ut presentasjonen på ekte «svengelska» her:
http://www.youtube.com/watch?v=0Nm7-EuctOs&feature=youtu.be


forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.