Drive – ny YouTube kanal

Drive satser på å bli bilentusiastenes nye underholdningskanal.
forfatter
Det er ingen tvil om at deler av YouTube sin eksplosive vekst skyldes postingen og delingen av bilrelaterte videosnutter. Alt fra private hobbymekkere til profesjonelle raceteam bruker videonettstedet til å poste og dele sine siste eskapader, enten de bare har satt inn en ny motor eller driver med rekordforsøk på Nürburgring. Populære TV-serier som Top Gear har også egen Youtube-kanal som er svært populær hos bilfansen.
Nå vil YouTube satse mer på eget innhold. Den nye satsingen heter DRIVE og blir en original kanal hvor det fokuseres på bil og motorrelaterte videoer av høy kvalitet både visuelt og innholdsmessig. For og oppnå det samarbeider YouTube med en rekke anerkjente motorjournalister og nettsteder, som vil levere eksklusivt stoff til kanalen.
DRIVE-kanalen lanseres i januar 2012, sjekk ut promo-videoen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også