Høyttalere

Hvis du vil imponere naboene for enhver pris, kan du bli eier av verdens største JBL-lydanlegg.
forfatter

Mange lydelskere sverger til JBLs profesjonelle høyttalere, når det skal spilles høyt og presist på én gang. Det gjelder for eksempel Poul, som hadde valgt profesjonelle kionosystemer til kontoranlegget.

Selv om Pouls anlegg var ekstremt, er det for småting å regne mot den muren av høyttalere som akkurat nå kan kjøpes på eBay. Systemet, som angivelig er verdens største JBL-lydanlegg, vil kreve en lagerbygning eller en sportshall som lytterom. Og det vil fylle hele langsiden. I systemet inngår – blant annet – 98 15-tommers basselementer, seks 18-tommers subwoofere og et større batteri av mellomtone- og diskanthorn.

I lys av dette virker prisen på 100.000 dollar (drøyt 800.000 kroner) forholdsvis rimelig. Men frakt kommer i tillegg, og det skal godt gjøres å få det hele sneket ubemerket gjennom tollen.

kingswing_tool2

Kingswingtool på ebay

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også