Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Verdens første bærbare projektor med innebygd subwoofer

BenQ GV30 har innebygd strømming, to høyttalere og subwoofer, for å levere kraftigere lyd fra videoinnhold.

BenQ GV30 er den første smarte, bærbare projektoren med 2.1-kanals lyd.

Høyttalere og subwoofer

Hvor .1-kanalen betyr subwoofer, og venstre og høyre kanal er dessuten skilt ut i separate diskant- og mellomtoneelementer. Vi loves ekstra mye bass, klare detaljer, dype lydeffekter, naturtro farger og levende kontrast. Det bør appellere til filmelskere med stor bukselomme.

BenQ GV30(3)-L&B scaled

Innebygd subwoofer skal gi bedre bass. Foto: BenQ

6 bærbare projektorer Du trenger ikke være hjemme for å se film. Du trenger ikke engang være innendørs. Du trenger bare en lommeprojektor.

Fungerer også som Bluetooth-høyttaler

Projektoren GV30 helt trådløs, og har innebygd Android TV som gir tilgang til Google Play og strømme-apper for både film og musikk, filmer, TV-innhold, sport og spill. I tillegg til sosiale medier og trådløs casting fra både iOS- og Android-mobiler og datamaskiner.

GV30 har et utvalg av ulike lydmoduser, og kan dessuten brukes som en batteridrevet, bærbar Bluetooth-høyttaler.

Annonse
BenQ GV30(2)-L&B scaled

Foto: BenQ

God lysstyrke

Fargemessig støtter GV30 CinematicColor og fargerommet Rec.709, og leverer en lysstyrke på 300 ANSI Lumen. Dette er ganske respektabelt for en bærbar projektor, og oppløsningen på 720p også innafor.

Annonse

Spesialutviklede moduser som Cinema Mode og Day Time Mode skal gi god kontrast og farger i ulike miljøer – selv i nokså sterkt lys. Skjønt, du kan nok fint glemme å bruke den utendørs midt på dagen.

GV30 har en bred projiseringsvinkel på 135 grader, som gir større bilde fra kortere avstand, og dessuten autofokus.

BenQ GV30 Android TV stick-L&B scaled

BenQ GV30 har innebygd Android TV via en HDMI-pinne på undersiden. Foto: BenQ

God batteritid

Batteriet skal holde «uten problemer» til en hel spillefilm på en opplading. LED-lampen har en levetid på 30.000 timer, og har både HDMI-inngang og USB-C-kontakt for lading av batteri og avspilling av innhold fra USB-minne.

BenQ GV30(6)-L&B scaled BenQ GV30(5)-L&B scaled BenQ GV30(4)-L&B scaled BenQ GV30(2)-L&B scaled BenQ GV30-L&B scaled
<
>
Foto: BenQ

BenQ GV30: Pris og tilgjengelighet

BenQ GV30 er priset til 599 euro, så vi forventer det betyr drøyt 6.000 kroner når den kommer i handelen den 30. september.

Mer info: benq.eu

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.