Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Babycall-kamera fra Grundig

Grundigs nye smart-TV kommer med en kjekk finesse for barnefamilier.

Skrevet av / 02.09.12 - 17:41
Babycall-kamera fra Grundig

En babycall-telefon er i dag uunværlig utstyr for de fleste barnefamiliene der ute. Med Grundigs nye babycall-kamera kan du også se video fra barnerommet – direkte på TV-skjermen.

Baby Cam kalles det nettbaserte kameraet, som lanseres som tilleggsutstyr til Grundigs nye toppserie blant Smart TV-er, Vision 9.

Kameraet reagerer både på lyd og bevegelser, og varsler deg på TV-skjermen om den fanger opp noe. Alt sendes over datanettverket via Ethernet eller trådløs Wi-FI, og styres ved hjelp av Grundigs nye «Baby Watch» applikasjon.

Selve kameraet består av en kameralinse montert på en bevegelig plattform, som kan kontrolleres med piltastene på TV-fjernkontrollen. Det er infrarød-følsomt for å kunne brukes i mørket.

Kameraet kan selvfølgelig også brukes til å passe på andre dyrebare eiendeler; inntil fire kameraer kan kobles til samtidig, slik at du eksempelvis kan ha full kontroll over garasjen, sykkelboden eller inngangsdøra.

Grundig Baby Cam kommer i januar og vil koste 1500-2000 kr per kamera, og er i første rekke myntet på Grundigs egne Vision 9 TV-modeller, som kommer i en ny oppgradert versjon i januar.

 

 

 

 

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top