Hjemmekino:

Her er nok et bevis på at hjemmekino hverken behøver å være digert eller dyrt. Audio Pros nye DVD-receiver har alt man trenger i en boks, plugg i et par høyttalere og så har man tokanals hjemmekino.

Audio Pro er egentlig en høyttalerprodusent, men våre tester av minianlegget Stereo One (og Two), for ikke å glemme iPod-høyttaleren Porto, har bevist at de sannelig har peiling på elektronikk også.
Derfor har vi visse forventninger til DVD One. Som er en 2 x 75 w stor DVD-receiver, med oppskalering av DVD-film til 1080p – full HD altså – og selvsagt digital videoutgang: HDMI.
På baksiden er det også HDMI-innganger, slik at man kan koble feks en Playstation 3 til anlegget, ogfå både lyd og bilde via DVD One.

Her er sågar en optisk og elektrisk digitalinngang, som du naturligvis plugger kabel-tv-dekoderen til, for å få bedre tv-lyd.
DVD One har også en lydutgang for subwoofer, slik at man kan få mer saft og kraft i bassen, kult på action-filmer, selvsagt.
Den 34 cm brede receiveren har selvsagt innebygget radio, og spille alle CD-ene dine, også de med MP3-filer på. Og den har en USB-inngang som man kan plugge MP3-spillern i og spille av MP3-filene over anlegget.
DVD One koster 7.000 kroner.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.