Search
Generic filters

Årets 3D-nyheter fra Samsung [OPPDATERT]

Samsung er blant de første som lanserer en komplett 3D-løsning med 3D BD-spiller, 3D TV og "3D" hjemmekinosystem.

Samsung slår på stortromma og lanserer både LCD, LED og plasmabaserte skjermer med 3D-støtte, som sammen med Samsungs egne lukkerbaserte 3D-briller åpner for tredimensjonale filmopplevelser hjemme i stua. 3D-moroa forsynes av en ny 3D-kompatibel Blu-ray spiller med matchende surroundanlegg.
For å kunne se 3D hjemme holder det imidlertid ikke bare å ha utstyret i orden, det kreves også ekte 3D-innhold i form av filmer. Samsung lanserer derfor et samarbeid med Dreamworks og Technicolor om produksjoner i 3D. Dreamworks-produksjonen «Monsters vs Aliens» blir den første utgivelsen i det nye 3D BD-formatet.

Nytt design og ny fjernkontroll
Tradisjonen tro lanserer Samsung også et nytt designuttrykk på flatskjermene sine. Flere av de nye modellene vil få et nytt design i børstet aluminium, og ikke minst en stilig ny fjernkontroll. På IFA-messen i 2009 fikk vi se en «teaser» den nye touchbaserte fjernkontrollen som lar deg navigere blant TV-kanaler rett på fjernkontrollens skjerm. Samsungs nye LED-toppmodell i 9000-serien blir trolig å få se med denne typen fjernkontroll.
Vi kommer tilbake med mer håndfast info om Samsungs nye 2010-lineup etterhvert, så følg med på www.lydogbilde.no !
OPPDATERING 07/01/10: Under følger mer info om de nye flatskjermene, sakset direkte fra Samsungs pressemelding. Priser er ennå ikke tilgjengelige.

9-serien LED-TV, den tynneste TV-en. Full HD. 200 Hz Motion Plus med innebygd 3D-prosessor som viser film i 3D-format. To USB-innganger for opptak til eksternt minne. Unik fjernkontroll med berøringsskjerm som viser TV-programmer. Fire HDMI-innganger USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter og se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer.  Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 9-serien finnes i 46 og 55 tommer. I butikk senere i 2010.
8-serien LED-TV, 3D-opplevelse med ekstra dypt svartnivå. Slank design med ramme av børstet aluminium. 200 Hz Motion Plus med innebygd 3D-prosessor som viser film i 3D-format. Full HD. Innebygd satellittmottaker. USB-inngang for opptak til eksternt minne.  Stor og stilren fjernkontroll. Fire HDMI-innganger. USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter og se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer. Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 8-serien finnes i 32 (kun 100 Hz), 40, 46, 55 og 65 tommer. I butikk andre kvartal 2010.

7-serien LED-TV, 3D og opptak til eksternt minne. Slank Crystal TV-design. 200 Hz Motion Plus med innebygd 3D-prosessor som viser film i 3D-format. Full HD. Innebygd satellittmottaker. USB-inngang for opptak til eksternt minne. Stor og stilren fjernkontroll. Fire HDMI-innganger. USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter og se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer.  Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 7-serien finnes i 40, 46 og 55 tommer. I butikk andre kvartal 2010.

6-serien LED-TV, internettjenester og satellittmottaker. Slank Crystal TV-design. 100 Hz Motion Plus. Full HD. Innebygd satellittmottaker. Fire HDMI-innganger. USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter for å se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer. Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 6-serien finnes i tre ulike designalternativer; hvit, svart pianolakk og mørkebrukt bølgemønster. Modellene finnes med tradisjonelt flatt stativ eller med en fot med fire ben. Finnes i 32, 37, 40, 46 og 55 tommer. I butikk andre kvartal 2010.

Blu-ray-spilleren for 3D-filmer. Entusiaster og filmelskere kan nå nyte 3D-filmer i full HD hjemme i sofaen.  BD-C6900 er Samsungs første Blu-ray-spiller som er klar for 3D og støtter den nye 3D-standarden for Blu-ray. For å se 3D-film kreves det også en TV som støtter 3D-formatet. Naturligvis kan du på BD-C6900 også spille av vanlige DVD og Blu-ray-filmer. Spilleren har også innebygd trådløst nettverk. Kommer i andre kvartal 2010.

3D-opplevelse hjemme i stua.  Årets kanskje største nyhet innen hjemmekinoanlegg er HT-C6930W, hjemmekinoanlegget som spiller av film og lyd i 3D. Høyttalerne er av 7.1-kanaltypen og med til sammen åtte høyttalere skapes en tredimensjonal lyd som gir seeren en følelse av å befinne seg midt i filmen. Uteffekten er 1330W. De to bakhøyttalerne er trådløse.  Sammen med Samsungs nye 3D-klare TV blir opplevelsen total. HT-C6930W har dessuten innebygd nettverk.
I butikk i andre kvartal.

 

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Google håper smarthøyttaleren Nest Audio vil gi konkurrentene juling. Ny Chromecast med fjernkontroll også lansert, og dessuten mobilen Google Pixel 5.
Lenovo X1 Fold kan bestilles allerede nå.
Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!