CES 2010:

Samsung er blant de første som lanserer en komplett 3D-løsning med 3D BD-spiller, 3D TV og "3D" hjemmekinosystem.

Samsung slår på stortromma og lanserer både LCD, LED og plasmabaserte skjermer med 3D-støtte, som sammen med Samsungs egne lukkerbaserte 3D-briller åpner for tredimensjonale filmopplevelser hjemme i stua. 3D-moroa forsynes av en ny 3D-kompatibel Blu-ray spiller med matchende surroundanlegg.
For å kunne se 3D hjemme holder det imidlertid ikke bare å ha utstyret i orden, det kreves også ekte 3D-innhold i form av filmer. Samsung lanserer derfor et samarbeid med Dreamworks og Technicolor om produksjoner i 3D. Dreamworks-produksjonen “Monsters vs Aliens” blir den første utgivelsen i det nye 3D BD-formatet.

Nytt design og ny fjernkontroll
Tradisjonen tro lanserer Samsung også et nytt designuttrykk på flatskjermene sine. Flere av de nye modellene vil få et nytt design i børstet aluminium, og ikke minst en stilig ny fjernkontroll. På IFA-messen i 2009 fikk vi se en “teaser” den nye touchbaserte fjernkontrollen som lar deg navigere blant TV-kanaler rett på fjernkontrollens skjerm. Samsungs nye LED-toppmodell i 9000-serien blir trolig å få se med denne typen fjernkontroll.
Vi kommer tilbake med mer håndfast info om Samsungs nye 2010-lineup etterhvert, så følg med på www.lydogbilde.no !
OPPDATERING 07/01/10: Under følger mer info om de nye flatskjermene, sakset direkte fra Samsungs pressemelding. Priser er ennå ikke tilgjengelige.

9-serien LED-TV, den tynneste TV-en. Full HD. 200 Hz Motion Plus med innebygd 3D-prosessor som viser film i 3D-format. To USB-innganger for opptak til eksternt minne. Unik fjernkontroll med berøringsskjerm som viser TV-programmer. Fire HDMI-innganger USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter og se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer.  Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 9-serien finnes i 46 og 55 tommer. I butikk senere i 2010.
8-serien LED-TV, 3D-opplevelse med ekstra dypt svartnivå. Slank design med ramme av børstet aluminium. 200 Hz Motion Plus med innebygd 3D-prosessor som viser film i 3D-format. Full HD. Innebygd satellittmottaker. USB-inngang for opptak til eksternt minne.  Stor og stilren fjernkontroll. Fire HDMI-innganger. USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter og se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer. Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 8-serien finnes i 32 (kun 100 Hz), 40, 46, 55 og 65 tommer. I butikk andre kvartal 2010.

7-serien LED-TV, 3D og opptak til eksternt minne. Slank Crystal TV-design. 200 Hz Motion Plus med innebygd 3D-prosessor som viser film i 3D-format. Full HD. Innebygd satellittmottaker. USB-inngang for opptak til eksternt minne. Stor og stilren fjernkontroll. Fire HDMI-innganger. USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter og se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer.  Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 7-serien finnes i 40, 46 og 55 tommer. I butikk andre kvartal 2010.

6-serien LED-TV, internettjenester og satellittmottaker. Slank Crystal TV-design. 100 Hz Motion Plus. Full HD. Innebygd satellittmottaker. Fire HDMI-innganger. USB 2.0 Movie med mulighet for å koble til eksterne enheter for å se på film, JPEG-bilder og høre på mp3-filer. Internet@tv med støtte for Samsung Apps og DLNA. 6-serien finnes i tre ulike designalternativer; hvit, svart pianolakk og mørkebrukt bølgemønster. Modellene finnes med tradisjonelt flatt stativ eller med en fot med fire ben. Finnes i 32, 37, 40, 46 og 55 tommer. I butikk andre kvartal 2010.

Blu-ray-spilleren for 3D-filmer. Entusiaster og filmelskere kan nå nyte 3D-filmer i full HD hjemme i sofaen.  BD-C6900 er Samsungs første Blu-ray-spiller som er klar for 3D og støtter den nye 3D-standarden for Blu-ray. For å se 3D-film kreves det også en TV som støtter 3D-formatet. Naturligvis kan du på BD-C6900 også spille av vanlige DVD og Blu-ray-filmer. Spilleren har også innebygd trådløst nettverk. Kommer i andre kvartal 2010.

3D-opplevelse hjemme i stua.  Årets kanskje største nyhet innen hjemmekinoanlegg er HT-C6930W, hjemmekinoanlegget som spiller av film og lyd i 3D. Høyttalerne er av 7.1-kanaltypen og med til sammen åtte høyttalere skapes en tredimensjonal lyd som gir seeren en følelse av å befinne seg midt i filmen. Uteffekten er 1330W. De to bakhøyttalerne er trådløse.  Sammen med Samsungs nye 3D-klare TV blir opplevelsen total. HT-C6930W har dessuten innebygd nettverk.
I butikk i andre kvartal.

 

Annonse

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også