3D-app fra Samsung

Samsungs nye TV-applikasjon Explore 3D gir tilgang til nytt 3D-innhold via nettet.
Annonse
Annonse
forfatter

Alle som har en Smart TV fra Samsung med støtte for 3D har tilgang til den nye applikasjonen Explore 3D. Er du nysgjerrig på 3D er dette en god mulighet til å oppleve formatet. Applikasjonen lastes ned på samme måte som man laster ned applikasjoner til smarttelefoner.

Stor 3D-interesse
Selv om en stor del av Norges befolkning ikke har sett på 3D-TV, er interessen stor. En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup på vegne av Samsung viser at kun 5 prosent har sett 3D på TV. Men hele 44 prosent av den norske befolkningen er interessert i å se 3D på sin TV, og aller helst vil vi se filmer og naturprogrammer. Gjennom applikasjonen Explore 3D vil det være et stort tilbud av dokumentarer, trailere og musikkvideoer som gjør at veien er kort for å utforske 3D på TV-en.

3D høyt oppe på ønskelisten
Til tross for at det fortsatt er ganske nytt å kunne se 3D-TV i sin egen stue er det stor interesse blant Norges befolkning for å kjøpe 3D-TV. Samsungs undersøkelse viser at nesten hver fjerde person er interessert i å kjøpe en TV med støtte for den nye teknologien.

Samsung lanserte i fjor verdens første 3D LED-TV, og var da pionerer på markedet for TV-er med støtte for 3D. I tillegg gjorde Samsung og Viasat Broadcastings samarbeid det mulig for publikum å se filmer og direktesendt fotball i 3D-format. Denne våren lanserte Samsung sin salgssuksess Smart TV, som lar seeren surfe på nett og se på TV samtidig. I tillegg kan du laste ned applikasjoner som Canal Digital Go og SF Anytime, eller søke etter og spille av musikk, film og bilder som ligger lagret på hjemmenettverket.

For å kunne utnytte det store tilbudet av filmer og TV-sendinger som finnes på markedet fullt ut trenger man 3D-briller.

Annonse

Høsten 2011 kommer applikasjonen Explore 3D også til å være tilgjengelig i Samsungs TV-modeller fra 2010 med støtte for 3D med plattformen internet@tv.

www.samsung.no

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde
Over-the-air gjør det enklere å fikse feil på XC40 Pure Electric P8.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde