Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

3D-app fra Samsung

Samsungs nye TV-applikasjon Explore 3D gir tilgang til nytt 3D-innhold via nettet.

Skrevet av / 31.05.11 - 15:55
3D-app fra Samsung

Alle som har en Smart TV fra Samsung med støtte for 3D har tilgang til den nye applikasjonen Explore 3D. Er du nysgjerrig på 3D er dette en god mulighet til å oppleve formatet. Applikasjonen lastes ned på samme måte som man laster ned applikasjoner til smarttelefoner.

Stor 3D-interesse
Selv om en stor del av Norges befolkning ikke har sett på 3D-TV, er interessen stor. En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup på vegne av Samsung viser at kun 5 prosent har sett 3D på TV. Men hele 44 prosent av den norske befolkningen er interessert i å se 3D på sin TV, og aller helst vil vi se filmer og naturprogrammer. Gjennom applikasjonen Explore 3D vil det være et stort tilbud av dokumentarer, trailere og musikkvideoer som gjør at veien er kort for å utforske 3D på TV-en.

3D høyt oppe på ønskelisten
Til tross for at det fortsatt er ganske nytt å kunne se 3D-TV i sin egen stue er det stor interesse blant Norges befolkning for å kjøpe 3D-TV. Samsungs undersøkelse viser at nesten hver fjerde person er interessert i å kjøpe en TV med støtte for den nye teknologien.

Samsung lanserte i fjor verdens første 3D LED-TV, og var da pionerer på markedet for TV-er med støtte for 3D. I tillegg gjorde Samsung og Viasat Broadcastings samarbeid det mulig for publikum å se filmer og direktesendt fotball i 3D-format. Denne våren lanserte Samsung sin salgssuksess Smart TV, som lar seeren surfe på nett og se på TV samtidig. I tillegg kan du laste ned applikasjoner som Canal Digital Go og SF Anytime, eller søke etter og spille av musikk, film og bilder som ligger lagret på hjemmenettverket.

For å kunne utnytte det store tilbudet av filmer og TV-sendinger som finnes på markedet fullt ut trenger man 3D-briller.

Høsten 2011 kommer applikasjonen Explore 3D også til å være tilgjengelig i Samsungs TV-modeller fra 2010 med støtte for 3D med plattformen internet@tv.

www.samsung.no

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Denne får du ikke kjøpt her hjemme

Rimeligere hjemmekino fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrike

Drømmer du om egen hjemmekino, lydstudio, gaming-rom?

Hjemmekino-råskinn er inne til test

Nå kommer den endelig

Råere surroundforsterker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nytt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarsalg på lydplanker

Sjekk den knøttlille 4K-projektoren

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

Lyd & Bilde
Scroll to Top