Search
Generic filters

3D-app fra Samsung

Samsungs nye TV-applikasjon Explore 3D gir tilgang til nytt 3D-innhold via nettet.

Alle som har en Smart TV fra Samsung med støtte for 3D har tilgang til den nye applikasjonen Explore 3D. Er du nysgjerrig på 3D er dette en god mulighet til å oppleve formatet. Applikasjonen lastes ned på samme måte som man laster ned applikasjoner til smarttelefoner.

Stor 3D-interesse
Selv om en stor del av Norges befolkning ikke har sett på 3D-TV, er interessen stor. En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup på vegne av Samsung viser at kun 5 prosent har sett 3D på TV. Men hele 44 prosent av den norske befolkningen er interessert i å se 3D på sin TV, og aller helst vil vi se filmer og naturprogrammer. Gjennom applikasjonen Explore 3D vil det være et stort tilbud av dokumentarer, trailere og musikkvideoer som gjør at veien er kort for å utforske 3D på TV-en.

3D høyt oppe på ønskelisten
Til tross for at det fortsatt er ganske nytt å kunne se 3D-TV i sin egen stue er det stor interesse blant Norges befolkning for å kjøpe 3D-TV. Samsungs undersøkelse viser at nesten hver fjerde person er interessert i å kjøpe en TV med støtte for den nye teknologien.

Samsung lanserte i fjor verdens første 3D LED-TV, og var da pionerer på markedet for TV-er med støtte for 3D. I tillegg gjorde Samsung og Viasat Broadcastings samarbeid det mulig for publikum å se filmer og direktesendt fotball i 3D-format. Denne våren lanserte Samsung sin salgssuksess Smart TV, som lar seeren surfe på nett og se på TV samtidig. I tillegg kan du laste ned applikasjoner som Canal Digital Go og SF Anytime, eller søke etter og spille av musikk, film og bilder som ligger lagret på hjemmenettverket.

For å kunne utnytte det store tilbudet av filmer og TV-sendinger som finnes på markedet fullt ut trenger man 3D-briller.

Høsten 2011 kommer applikasjonen Explore 3D også til å være tilgjengelig i Samsungs TV-modeller fra 2010 med støtte for 3D med plattformen internet@tv.

www.samsung.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.