BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

3D-app fra Samsung

Samsungs nye TV-applikasjon Explore 3D gir tilgang til nytt 3D-innhold via nettet.

Alle som har en Smart TV fra Samsung med støtte for 3D har tilgang til den nye applikasjonen Explore 3D. Er du nysgjerrig på 3D er dette en god mulighet til å oppleve formatet. Applikasjonen lastes ned på samme måte som man laster ned applikasjoner til smarttelefoner.

Stor 3D-interesse
Selv om en stor del av Norges befolkning ikke har sett på 3D-TV, er interessen stor. En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup på vegne av Samsung viser at kun 5 prosent har sett 3D på TV. Men hele 44 prosent av den norske befolkningen er interessert i å se 3D på sin TV, og aller helst vil vi se filmer og naturprogrammer. Gjennom applikasjonen Explore 3D vil det være et stort tilbud av dokumentarer, trailere og musikkvideoer som gjør at veien er kort for å utforske 3D på TV-en.

3D høyt oppe på ønskelisten
Til tross for at det fortsatt er ganske nytt å kunne se 3D-TV i sin egen stue er det stor interesse blant Norges befolkning for å kjøpe 3D-TV. Samsungs undersøkelse viser at nesten hver fjerde person er interessert i å kjøpe en TV med støtte for den nye teknologien.

Samsung lanserte i fjor verdens første 3D LED-TV, og var da pionerer på markedet for TV-er med støtte for 3D. I tillegg gjorde Samsung og Viasat Broadcastings samarbeid det mulig for publikum å se filmer og direktesendt fotball i 3D-format. Denne våren lanserte Samsung sin salgssuksess Smart TV, som lar seeren surfe på nett og se på TV samtidig. I tillegg kan du laste ned applikasjoner som Canal Digital Go og SF Anytime, eller søke etter og spille av musikk, film og bilder som ligger lagret på hjemmenettverket.

For å kunne utnytte det store tilbudet av filmer og TV-sendinger som finnes på markedet fullt ut trenger man 3D-briller.

Høsten 2011 kommer applikasjonen Explore 3D også til å være tilgjengelig i Samsungs TV-modeller fra 2010 med støtte for 3D med plattformen internet@tv.

www.samsung.no

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nå kan du spare mye penger på nytt kamera
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!