BLACK FRIDAY TILBUD PÅ LYD & BILDE. 50% BARE I DAG! SE TILBUDET HER!

4K laserprojektor fra Sony

Sonys nye laserprojektor kan skape lyssterke og sylskarpe bilder på opp mot 150 tommer, mens den står bare noen centimeter fra veggen.

Med den nye VPL-GTZ1 hevder Sony å kunne tilby all sin beste teknologi i en og samme projektor: 4K oppløsning kombinert med laserlys, som gir en imponerende lysstyrke på opptil 2.000 lumen!

ces2014sony4kprojgal-775x437

4K laserprojektor

Projektoren bruker Sonys velkjente 4K SXRD bildebrikke kombinert med en såkalt laser/fosfor lyskilde, der en laser skytes mot et fosforlag for å produsere et kraftig hvitt lys. Teknologien brukes også innen bilindustrien til å gi sportsbiler som nye Audi R8 frontlykter med ekstrem rekkevidde.

Sony-projektoren har ekstrem rekkevidde den også, bare i motsatt forstand: Den er nemlig i stand til å blåse opp bilder fra 66-147 tommer, med en avstand mellom 0-7 tommer fra skjermen! Den korte kasteavstanden gir mange nye bruksmuligheter, ikke minst til presentasjoner og andre profesjonelle formål, hvor foredragsholdere man kan stå tett inntil skjermen uten å skygge for bildet.

VPL_GTZ1_image_140606

VPL-GTZ1 kan monteres på gulv eller i tak, og kan skyte bildet opp på et lerret, en tavle eller sågar rett på en hvit vegg. Den kan også  benyttes til bakprojeksjon.

Sony hevder projektoren skal holde til 20.000 timer vedlikeholdsfri bruk uten å bytte lampe, noe som kan være en fordel i mange installasjoner.

Sjekk ut www.sony.com/laser for mer informasjon om VPL-GTZ1 og andre laserprojektorer. Eller les vår rykende ferske test av Sony 4K projektor til hjemmebruk her!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Black Friday er på trappene. Slik holder du deg trygg, mens du sikrer deg de beste kjøpene.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Unngå bomkjøp på Black Friday – gå etter testvinnerne!
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Dette er hodetelefonene du bør kjøpe i år.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nedtellingen til Black Friday har startet, her er TV-ene vi anbefaler å ha i kikkerten!
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!