TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trådløs multispiller fra Mark Levinson

forfatter
Publisert 11.01.16 - 14:18

Med Wi-Fi, Bluetooth og Tidal innebygget, blir Mark Levinson № 519 en høyinteressant CD-spiller for audiofile med en stor CD-samling. Særlig for de som har omfavnet strømming, som Tidal eller Spotify Connect.

For spilleren alt dette innebygget, og kjører alt gjennom en 24-bit, 192 kHz digitalomvandler fra ESS (Sabre32 Reference), med PCM og DSD-støtte.

Alt styres av en liten datamaskin internt som kjører Linux operativsystem, og SACD/CD-spilleren har omfattende støtte for strømmetjenester. Spotify Connect og Tidal er allerede nevnt. I tillegg støtter den Qobuz, Deezer, Rhapsody og Napster – og den har en Clari-Fi-krets som forbedrer lyden fra komprimerte lydfiler som MP3 og AAC.

Les også: En av verdens beste forsterkere.

Med innebygget DAC følger også en rekke digitale innganger for digitale lydkilder. Seks stykker faktisk, med USB, optiske, koaksiale og balansert tilkobling.

Spilleren har også innebygget forforsterker med analoge lydutganger, ethernet-kontakt, og tre digitale lydutganger.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Et par måneder før spilleren er i butikkene, kommer en ny forforsterker kalt № 526. Her er det også en innebygget 24-bit, 192 kHz digitalomvandler med seks digitale innganger som på spilleren, i tillegg til en rekke analoge lydinnganger.

Mark Levinson 526_PreAmplifier_12-16-25

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde