Trådløs multispiller fra Mark Levinson

forfatter

Med Wi-Fi, Bluetooth og Tidal innebygget, blir Mark Levinson № 519 en høyinteressant CD-spiller for audiofile med en stor CD-samling. Særlig for de som har omfavnet strømming, som Tidal eller Spotify Connect.

For spilleren alt dette innebygget, og kjører alt gjennom en 24-bit, 192 kHz digitalomvandler fra ESS (Sabre32 Reference), med PCM og DSD-støtte.

Alt styres av en liten datamaskin internt som kjører Linux operativsystem, og SACD/CD-spilleren har omfattende støtte for strømmetjenester. Spotify Connect og Tidal er allerede nevnt. I tillegg støtter den Qobuz, Deezer, Rhapsody og Napster – og den har en Clari-Fi-krets som forbedrer lyden fra komprimerte lydfiler som MP3 og AAC.

Les også: En av verdens beste forsterkere.

Med innebygget DAC følger også en rekke digitale innganger for digitale lydkilder. Seks stykker faktisk, med USB, optiske, koaksiale og balansert tilkobling.

Spilleren har også innebygget forforsterker med analoge lydutganger, ethernet-kontakt, og tre digitale lydutganger.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Et par måneder før spilleren er i butikkene, kommer en ny forforsterker kalt № 526. Her er det også en innebygget 24-bit, 192 kHz digitalomvandler med seks digitale innganger som på spilleren, i tillegg til en rekke analoge lydinnganger.

Mark Levinson 526_PreAmplifier_12-16-25

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.