Stereo

Her er McAire, McIntosh integrerte stereoanlegg med AirPlay-støtte for alle nesten iPhone, iPad og iPod touch-modeller.
forfatter

Anlegget fra legendariske McIntosh, har en retro-cool stil som får det meste i glossy plast til å blenkne. Det 14 kilo tunge anlegget er et rent nettverksanlegg, hvor trådløs AirPlay-støtte er det primære.

McAire støtter de fleste iPhone, iPad og iPod touch-modellene,, og har innebygget stereoforsterker og treveishøyttalere.

Man kan koble til en USB-dokk, og styre musikken via fjernkontrollen, eller gjøre som Apple-brukere, strømme musikk fra iPhone til anlegget, via AirPlay.

Her er det inngang for nettverk via ethernet, og en analig lydinngang i tillegg til USB og AirPlay.

To 10 cm basselementer med bassrefleksport bak, to 5 cm mellomtoner og to 19 mm diskanter, skal sørge for lyden fra høyttalerne som flankerer anlegget, men ikke er avtagbare.

Anlegget som er drøyt 49 cm bredt, og 43 cm dypt, er ventet å koste cirka 2500-3000 dollar. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.