Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Trådløs Klipsch-lyd

Endelig er Klipsch Gallery G-17 klar. En ekte amerikansk trådløs høyttaler med AirPlay-støtte.

Skrevet av / 21.12.11 - 11:30
Trådløs Klipsch-lyd

Høyttaleren er ikke helt ny. Gallery G-17 ble introdusert for snart et år siden, men først nå er den klar for butikkhyllene.

Gallery-serien forøvrig, består av en rekke slanke høyttalere fra Klipsch. Alle med den samme typen 90 graders Tractrix diskanthorn, for bedre effektivitet.

Det samme har G-17, som er en aktiv stereohøyttaler med trådløs AirPlay strømming av musikk rett til høyttalere, fra en iPod touch, iPad eller iPhone.

Alternativt kan man koble iPod-en rett i høyttaleren via en USB-inngang, eller om man ikke bruker iPod/iPhone, via en vanlig 3,5 mm lydinngang.

To 6,35 cm basselementer drevet av 20 w effekt hver, og to 19 mm aluminiumsdiskanter i det karakteristiske Tractrix-hornet drevet av 10 w hver, skal klare å strekke seg over et bredt frekvensområde. Fra 57 til 23.000 hz.

Den 42 cm brede høyttaleren, kan stå på sokkel, eller henges på veggen.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top