TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Technics SA-C600 nettverksreceiver

Her trenger du bare et par gode høyttalere.

Hos Technics har de funnet et hull i sortimentet, som den nye SA-C600 skal dekke. Den er nemlig en allsidig nettverksspiller, med innebygget CD-spiller – og platespillerinngang for MM.

Tanken er at SA-C600 skal fungere som lydkilde og forsterker for et par høyttalere, eller settes inn i et anlegg som mangler strømming.

Spilleren har også DAB-, nettverk- og FM-radio, og med Chromecast kan man enkelt strømme fra Spotify eller Tidal, og koble Technics SA-C600 sammen med andre enheter for trådløs strømming i flere rom.

En innebygget digital forsterker på 2 x 60 watt (4 ohm), rekker fint til et par små høyttalere, forutsatt at de ikke er veldig tungdrevne – typisk under 86 dB, og man kan koble en sub til subwooferutgangen på baksiden for fyldigere bass hvis man har små høyttalere.

CD-spilleren på toppen er den samme som vi kjenner fra Technics C70 Mk2, og SA-C600 har naturligvis Technics Space Tune for lydoptimalisering, og JENO Engine som reduserer digitalstøy.

Den har også optisk lydinngang som bytter inngang når den gjenkjenner et signal, men mangler HDMI og AirPlay 2.

Technics-spilleren er i butikkene allerede i februar.

En kommentar om “Technics SA-C600 nettverksreceiver”

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.