Technics SA-C600 nettverksreceiver
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Technics SA-C600 nettverksreceiver

Her trenger du bare et par gode høyttalere.

forfatter
Publisert 04.01.22 - 19:45

Hos Technics har de funnet et hull i sortimentet, som den nye SA-C600 skal dekke. Den er nemlig en allsidig nettverksspiller, med innebygget CD-spiller – og platespillerinngang for MM.

Tanken er at SA-C600 skal fungere som lydkilde og forsterker for et par høyttalere, eller settes inn i et anlegg som mangler strømming.

Spilleren har også DAB-, nettverk- og FM-radio, og med Chromecast kan man enkelt strømme fra Spotify eller Tidal, og koble Technics SA-C600 sammen med andre enheter for trådløs strømming i flere rom.

En innebygget digital forsterker på 2 x 60 watt (4 ohm), rekker fint til et par små høyttalere, forutsatt at de ikke er veldig tungdrevne – typisk under 86 dB, og man kan koble en sub til subwooferutgangen på baksiden for fyldigere bass hvis man har små høyttalere.

CD-spilleren på toppen er den samme som vi kjenner fra Technics C70 Mk2, og SA-C600 har naturligvis Technics Space Tune for lydoptimalisering, og JENO Engine som reduserer digitalstøy.

Den har også optisk lydinngang som bytter inngang når den gjenkjenner et signal, men mangler HDMI og AirPlay 2.

Technics-spilleren er i butikkene allerede i februar.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Denne virker interessant

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kraftig forsterker med strømming Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend