Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Stor oppdatering fra Electrocompaniet

Ny CD-spiller, nettverksspiller og forforsterker

Skrevet av / 02.12.19 - 13:55
Stor oppdatering fra Electrocompaniet

De har brukt tiden godt siden de nye eierne blåst liv i legendariske Electrocompaniet. Nye produkter strømmer på, og nå slipper de tre nye.

Som den andre utgaven av nettverksspilleren. Electrocompaniet ECM 1 MKII, er forbedret lydmessig og har fått en helt ny app for iOS og Android, og kjennere vil kanskje legge merke til at kabinettet også er endret. Det er for å gjøre alle produktene mer uniforme, med samme bredde, samme type knapper, display og farger.

Nettverksspilleren med balanserte utganger og digitale innganger, støtter de aller fleste strømmetjenester, som Tidal, Spotify Connect og Qobuz, og den har støtte for strømming over AirPlay, DLNA og Bluetooth.

Den har også ethernet for tilkobling til wi-fi-ruteren, og nettradio via appen. Spilleren kan også spille av musikk fra en  harddisk, som kan installeres på innsiden av ECM 1 MKII.

Den innebyggede digitalkonverteren, støtter de aller fleste typer musikkfiler opptil 24-bit/192 kHz, som ALAC, FLAC, VAW – og MQA som brukes på Tidal Masters blant annet.

Forforsterkeren EC 4.8 MKII er også ny, med nytt kabinett, frontplate, display og noen lydmessige oppgraderinger på innsiden. Som man kan se av bildene har den både balanserte og ubalanserte innganger, men ingen phono-inngang for platespiller.

Men CD-spilleren er også ny. Både utenpå og på innsiden. EMC 1 MKV har fått samme design som de andre nye produktene fra Electrocompaniet, og oppdatert elektronikk på innsiden, som skal gi enda bedre lyd.

Spilleren er fremdeles en topplader med stabilisator på CD-en, og et stivere chassis skal gjøre mekanikken enda mer stabil.

Prisene er som følger:

Nettverksspilleren ECM1-MKII: 34.998 kr

CD-spilleren EMC1-MKV: 44.998 kr

Forforsterkeren EC 4.8MKII: 34.998 kr

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Nå kan du linke til alle musikktjenester på én gang

Endelig en rimelig Roon-streamer!

En DAC i samuraienes fotspor?

Denne lille boksen kan gjøre dine gamle B&O-høyttalere "trådløse"

Den ultimate forsterkeren

High-end forforsterker med moderne strømming

McIntosh oppdaterer forforsterkeren

Kompakt hi-fi i stilren design

Lenco frir til vinylelskere

Platespiller for sjeiker og baroner

Astell&Kern: Musikkspiller i gull!

1500 gjester gledet seg over hi-fi i København

0
Scroll to Top