Spennende aktive Pioneer-høyttalere

Den nye høyttalerserien S-DJ X består av tre modeller. Alle er aktive med innebygget forsterker, og en spennende hemmelighet innvendig.

De små Pioneer-høyttalerne er rettet mot DJs, hobbymusikere og folk flest, som trenger et par små høyttaelere. At de er aktive med innebygget forsterker, gjor dem bare enda mer anvendelig. Da kan de nemlig kobles direkte til alle lydkilder, og trenger ingen ekstra forsterker.

S-DJ X-serien kommer i tre størrelser, men deler teknikken over hele fjøla. Hver høyttaler har en forsterker for hvert element innebygget, og elementene er ikke tilfeldig sammenrasket for akkurat disse høyttalerne.

De 25 mm store diskantelementene er nemlig utvilket av TAD Labs, som lager Pioneers high-end høyttalere. Det vises ikke på høyttalerne, men meningen er at man skal høre på lyden at teknologien som kommer fra TAD Pro TSM-2201-LR monitorhøyttalere (i en ganske annen prisklasse).

Den minste modellen heter S-DJ50X, og er 30 cm høy med en 5-tommers bass, mens S-DJ60X bruker en 6-tommers bass og toppmodellen S-DJ80X har en 8-tommers bass (20 cm).

Forsterkerne er henholdsvis 54/26, 90/35 og 125/35 w per element i de tre modellene, fra minst til størst.

Alle tre har normale analoge lydinnganger, også balanserte (XLR), med muligheten for å justere diskantresponsen ±1 dB, for å tilpasse lyden til akustikken i rommet.

Høyttalerne er i butikkene i slutten av september, og her er prisene:

Les videre
Exit mobile version