Sonus faber priser Olympica

I disse dager trilles de nye Olympica-høyttalerne fra Sonus faber, inn i utvalgte butikker. Vi har prisene på de rålekre høyttalerne.

Design og utførelse står alltid i høysetet når Sonus faber lager høyttalere. Slik har det alltid vært. Og slik er det også med Olympica. Den nye høyttalereserien, som erstatter de kritikerroste Cremona-modellene, består av tre modeller. Som vi kikket på i mai, på High-End 2013 i Munchen.

Som man kan se av bildene, er det upåklagelig utførelse med nydelig trefiner og forseggjorte detaljer. Som nettinggrillen på siden, der den spalteformede bassrefleksp0rten munner ut.

Den lille Olympica I på bildet under er seriens stativmodell. Priset til 39.000 kr paret, pluss stativer til 7500 kr paret. De bruker en ny 15 cm bassmellomtone, og en ny 29 mm diskant, mens den gulvstående større Olympica II til 62.000 kr paret, har en 9-tommers bass i tillegg, basert på samme teknologi som i high-end modellen Aida.

Toppmodellen i serien heter Olympica III. Det er en treveis gulvstående modell, med et litt større kabinett og et ekstra basselement, sammenlignet med Olympica II. Olympica III  er 111 cm høy og har et ekstra W18XTR-basseelement, som skal rekke ned til 35hz i bassen.

Olympica III skal koste 84.000 kr paret, og det kommer også en senterhøyttaler til 35.000 kr.

 

 

 

Les videre
Exit mobile version