Rotel Diamond Series med Michi-gener
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Rotel Diamond Series med Michi-gener

Rotel jubilerer med en kraftig forsterker og CD-spiller med DAC

forfatter
Publisert 25.06.22 - 10:00

Japanske Rotel feirer 60 år og slipper to interessant produkter de kaller Rotel Diamond Series. Som består av den integrerte RA-6000 og DT-6000 DAC Transport, som er en CD-spiller med digitale inn- og utganger.

Rotel sier at forsterkeren er basert på teknologien vi kjenner fra Michi-serien, som er Rotels high-end forsterkere. Det lover veldig godt, for vi har bare gode erfaringer med Michi-forsterkerne.

For RA-6000s del, betyr det håndviklede transformatorer, 200 w i 8 ohm og 350 w i 4 ohm. Som burde rekke i massevis til selv de mest tungdrevne høyttalere.

rotel ra 6000 diamond series 2 x 200 w class ab avec dac ti 384 khz 32 bits et compatibilite mqa 0656193
Rotel Diamond Series RA-6000

Forsterkeren som veier massive 19 kilo, har både analoge og digitale innganger. Den har ikke strømming over Wi-Fi, men Bluetooth med apt-X HD som støtter AAC, blant annet. Rotel sier at den takler høyoppløste formater som MQA, men det fungerer selvsagt ikke med Bluetooth. Da må man koble seg til forsterkeren via enten de tre optiske eller koaksiale inngangene, eller USB-inngangen på baksiden.

RA-6000 har også platespillerinngang for MM-pickup.

Rotel RA6000 bak Rotel RA6000 innvendig
<
>
Rotel RA6000 innvendig

 

 

CD-spilleren DT-6000 DAC Transport, støtter også MQA og har asynkron USB-inngang i tillegg til optisk og koaksia. Spillerens åttekanals ESS Sabre ES9028PRO DAC, takler PCM-lydformat opp til 32-bit 384 kHz.

Den har som man også kan se, ubalanserte og balanserte XLR-utganger.

Rotel DT6000 bak
Rotel DT-6000 bak

Rotel-komponentene skal være klare i løpet av juli, prisene er oppgitt til 4500 Euro for forsterkeren, og 2300 Euro for CD-spilleren.

image
DT-6000
Les også Det beste high-end-kjøpet Den ser ut som den koster over hundre tusen kroner. Den koster "bare" halvparten. Og lyden, da!
Michi X3 lifestyle(2)
Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kraftig forsterker med strømming Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend