Platespiller

Den rimelige testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon, og den nye Xtension 9 kommer endelig i etterlengtet entusiastutgave
Annonse
Annonse
forfatter

Project lager platespillere i alle prisklasser. Den nye Xtension 9 er langt fra den dyreste, selv med en startpris på 17.000 kr. Spilleren ble vist på High-End messen i Munchen i 2013, og kommer først i butikkene i februar.

Den har fått et massivt chassis, kledd i høyglans oliven, mahogni eller sort lakk, og leveres med 9-tommers Evolution tonearm og innebygget Speed Box strømforsyning, med helstøpt aluminumstallerken og skikkelige føtter. Her vist i oliventre, med støvlokk.
xtension9_3

Testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon kalt DC, og leveres fra nyåret med oppgradert DC-motor. Spilleren md den nye motoren som skal være mer stabil og gi mer ro i lydbildet, vil bli å finne i tre varianter.  Grunnversjonen Debut Carbon DC med påmontert Ortofon OM10 pickup til 3.500 kr.

Fiks ferdig til å spille rett ut av esken, i en versjon kalt Debut Carbon DC 2M Red, med en enda bedreOrtofon pickup påmontert til 4.000 kr – og Debut Carbon DC Esprit til 4.500 kr. Med samme 2M Red pickup, men med avtagbar kabel og akryltallerken, som vist på bildet:

Debut Carbon DC

Testen av Debut Carbon leser du her

1xpression Carbon Classic er en finere utgabe av 1xpression Carbon, og leveres med en  8,6-tommers Evolutionarm, en sølvfarget utgave av Ortofon 2M kalt 2M Silver pick-up, og leveres i høyglans oliven, mahogni, hvitt eller svart, til  7.500 kr.

1xpressioncarbonclassic

 

Spilleren vil fremdeles kunne leveres i utgaven 1xpression Carbon, med sandwichtallerken og 2Mred pickup til 6.500 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
JBL feirer 75 år med jubileumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retroforsterkeren SA750. We wanna rock!
Nå finnes det endelig en Hegel-forsterker for vinylentusiaster

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.