Platespiller

Den rimelige testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon, og den nye Xtension 9 kommer endelig i etterlengtet entusiastutgave
forfatter

Project lager platespillere i alle prisklasser. Den nye Xtension 9 er langt fra den dyreste, selv med en startpris på 17.000 kr. Spilleren ble vist på High-End messen i Munchen i 2013, og kommer først i butikkene i februar.

Den har fått et massivt chassis, kledd i høyglans oliven, mahogni eller sort lakk, og leveres med 9-tommers Evolution tonearm og innebygget Speed Box strømforsyning, med helstøpt aluminumstallerken og skikkelige føtter. Her vist i oliventre, med støvlokk.
xtension9_3

Testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon kalt DC, og leveres fra nyåret med oppgradert DC-motor. Spilleren md den nye motoren som skal være mer stabil og gi mer ro i lydbildet, vil bli å finne i tre varianter.  Grunnversjonen Debut Carbon DC med påmontert Ortofon OM10 pickup til 3.500 kr.

Fiks ferdig til å spille rett ut av esken, i en versjon kalt Debut Carbon DC 2M Red, med en enda bedreOrtofon pickup påmontert til 4.000 kr – og Debut Carbon DC Esprit til 4.500 kr. Med samme 2M Red pickup, men med avtagbar kabel og akryltallerken, som vist på bildet:

Debut Carbon DC

Testen av Debut Carbon leser du her

1xpression Carbon Classic er en finere utgabe av 1xpression Carbon, og leveres med en  8,6-tommers Evolutionarm, en sølvfarget utgave av Ortofon 2M kalt 2M Silver pick-up, og leveres i høyglans oliven, mahogni, hvitt eller svart, til  7.500 kr.

1xpressioncarbonclassic

 

Spilleren vil fremdeles kunne leveres i utgaven 1xpression Carbon, med sandwichtallerken og 2Mred pickup til 6.500 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.