TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Project fornyer platespillerne

Den rimelige testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon, og den nye Xtension 9 kommer endelig i etterlengtet entusiastutgave

forfatter
Publisert 15.12.13 - 15:41

Project lager platespillere i alle prisklasser. Den nye Xtension 9 er langt fra den dyreste, selv med en startpris på 17.000 kr. Spilleren ble vist på High-End messen i Munchen i 2013, og kommer først i butikkene i februar.

Den har fått et massivt chassis, kledd i høyglans oliven, mahogni eller sort lakk, og leveres med 9-tommers Evolution tonearm og innebygget Speed Box strømforsyning, med helstøpt aluminumstallerken og skikkelige føtter. Her vist i oliventre, med støvlokk.
xtension9_3

Testvinneren Debut Carbon kommer i ny versjon kalt DC, og leveres fra nyåret med oppgradert DC-motor. Spilleren md den nye motoren som skal være mer stabil og gi mer ro i lydbildet, vil bli å finne i tre varianter.  Grunnversjonen Debut Carbon DC med påmontert Ortofon OM10 pickup til 3.500 kr.

Fiks ferdig til å spille rett ut av esken, i en versjon kalt Debut Carbon DC 2M Red, med en enda bedreOrtofon pickup påmontert til 4.000 kr – og Debut Carbon DC Esprit til 4.500 kr. Med samme 2M Red pickup, men med avtagbar kabel og akryltallerken, som vist på bildet:

Debut Carbon DC

Testen av Debut Carbon leser du her

1xpression Carbon Classic er en finere utgabe av 1xpression Carbon, og leveres med en  8,6-tommers Evolutionarm, en sølvfarget utgave av Ortofon 2M kalt 2M Silver pick-up, og leveres i høyglans oliven, mahogni, hvitt eller svart, til  7.500 kr.

1xpressioncarbonclassic

 

Spilleren vil fremdeles kunne leveres i utgaven 1xpression Carbon, med sandwichtallerken og 2Mred pickup til 6.500 kr.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde