Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Pro-Ject Stereo Box DS3

Integrert forsterker med mye krefter på liten plass.

Skrevet av / 19.04.23 - 11:27
Pro-Ject Stereo Box DS3

Den er ikke stor, Pro-Ject Stereo Box DS3, men den ser ut til å være mer potent enn størrelsen antyder. Her snakker vi 150 w effekt i 4 Ohm, mer enn forgjengeren Stereo Box DS2.

Den nye Stereo Box DS3 har også fått Bluetooth 5.0 med støtte for aptX og aptX HD, som er den høyeste kvaliteten Bluetooth-strømming per nå.

Foto Pro-Ject

Vinylsamlere vil sette pris på at den også har platespillerinngang, både for MM- og MC-pickuper, og den kan kobles til en ekstra forsterker, eller en subwoofer. Pro-Ject Stereo Box DS3 har også hodetelefonutgang, som leverer 450 mW i 32 Ohm, noe som burde holde i massevis til de fleste hodetelefoner.

Nytt er også en fjenrkontroll til det hele, og som de fleste Pro-Ject boksene, kan også Stereo Box DS3 oppgraderes med større separate strømforsyninger.

Pro-Ject Stereo Box DS3 kan også utstyres med tresider som festes magnetisk på sidene, og leveres i sort for de som foretrekker det. Prisen er oppgitt til 899 Euro.

Foto Pro-Ject

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

High-end du neppe har sett før

Gjett hva dette er

Oppgraderer retrohøyttalerne

Kraftfull strømmeforsterker

Hyllest til legendarisk album

Gammel klassiker gjenoppstår

Scroll to Top