Hi-Fi

De kan mer enn å lage fremragende surroundreceivere, Onkyo har lange tradisjoner som en av Japans ypperste stereoprodusenter, meritter de er bedre kjent for i hjemlandet enn i utland. Men den nye A-9377 kan kanskje endre på det.

Forsterkeren som leverer 80 w i hver kanal (8 ohm), og 124 w i 4 ohms belastning. Den nesten 11 kilo tunge stereoforsterkeren har et utgangstrinn med diskrete komponenter og stor strømkapasitet på 2 x 8.200µF som skal gi forsterkeren mer utholdende muskler og bedre dynamikk.
Onkyo benytter også en krets som kalles WRAT, som i praksis er en liten tilbakekobling på musikksignalet, som i følge Onkyo skal gi forsterkeren bedre transient- og detaljgjengivelse. Den har også jording av strømmen for hver krets som skal redusere støynivået i forsterkeren.
A-9377 har også forforsterkerutgang for tilkopling av separate effektforsterkere og blant annet platespillerinngang for MM-pickuper. Onkyos iPod dokkingstasjoner kan kobles til forsterkeren, og med RI-styringssystem kan man styre iPoden fra forsterkerens fjernkontroll.
A-9377 koster 4.995 kroner, og havner snart på testbenken vår, så følg med.
Mono AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.