Nyhet

Primare NP5 MK2

Man kan får rabatt hvis man forhåndsbestiller.
forfatter

Den svært kompakte Primare NP5 MK2, er oppdatert med støtte for MQA passthrough, sånn at den kan sende MQA-filen rett til en digitalkonverter som gjør utpakkingen av filen. I stedet for at det gjøres i Tidal-appen.

Ellers har den nye utgaven av nettverksspilleren, de samme funksjonene som forgjengeren. Som støtte for Spotify, også den kommende Spotify HiFi, samt Tidal Connect.

På baksiden har den to digitale utganger, og en Ethernet-port for strømming over Wi-Fi-ruteren i hjemmenettverket, og den har også AirPlay 2, Bluetooth, og Chromecast innebygget.

Roon-brukere vil bli glade for å vite at den også er Roon Ready.

MK2-utgaven av NP5, koster 5995 kr.

Men kunder som allerede eier en Primare PRE60, NP30, I 32 MM30 eller PRE32 MM30, får 50% rabatt på en  NP5 MK2, ut juli 2021.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.