TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Platinum high-end fra Quad

De fantastiske elektrostathøyttalerne til Quad, får endelig selskap av CD og forsterkere i den nye Platinum-serien.

forfatter
Publisert 07.09.12 - 12:49

Helt siden Peter Walker lanserte ESL 57 for en mannsalder siden, har britiske Quad alltid vært ansett som en high-end produsent. Senere elektrostathøyttalere har bare befestet Quads legendariske status, men elektronikken har ikke alltid vært i samme klasse.

Les testen av Quads ESL-2905 elektrostathøyttalere her.

De har vist noen større bokser av og til, første gang på high-end messen i Munchen, for tre år siden, men forsterkerne har latt vente på seg.

Nå er de endelig klare, og kalles Platinum. Serien består av Platinum DMP (Digital Media Player), som er en påkostet CD-spiller med seks digitale innganger (tre optiske, tre koaksiale pluss USB), to analoge ( XLR og RCA) og forforsterkerdel.

DMP bruker to Cirrus Logic 192kHz/24-bit Delta-Sigma digitalkonvertere, fordelt på en til hver kanal, og CD-mekanikken hviler på et lager i bronse.

To forsterkere lanseres også i samme serie, en 150 w stereoforsterker med egen drivertransistor til hver av utgangstransistorene, som skal sørge for uniform utgangsimpedanse. Og en servokoblet likestrømskrets som har gjort det mulig å fjerne kondensatorer i signalveien til utgangstrinnet.

Priser og tilgjengelighet er ikke kjent.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde