Search
Generic filters

Platinum high-end fra Quad

De fantastiske elektrostathøyttalerne til Quad, får endelig selskap av CD og forsterkere i den nye Platinum-serien.

Helt siden Peter Walker lanserte ESL 57 for en mannsalder siden, har britiske Quad alltid vært ansett som en high-end produsent. Senere elektrostathøyttalere har bare befestet Quads legendariske status, men elektronikken har ikke alltid vært i samme klasse.

Les testen av Quads ESL-2905 elektrostathøyttalere her.

De har vist noen større bokser av og til, første gang på high-end messen i Munchen, for tre år siden, men forsterkerne har latt vente på seg.

Nå er de endelig klare, og kalles Platinum. Serien består av Platinum DMP (Digital Media Player), som er en påkostet CD-spiller med seks digitale innganger (tre optiske, tre koaksiale pluss USB), to analoge ( XLR og RCA) og forforsterkerdel.

DMP bruker to Cirrus Logic 192kHz/24-bit Delta-Sigma digitalkonvertere, fordelt på en til hver kanal, og CD-mekanikken hviler på et lager i bronse.

To forsterkere lanseres også i samme serie, en 150 w stereoforsterker med egen drivertransistor til hver av utgangstransistorene, som skal sørge for uniform utgangsimpedanse. Og en servokoblet likestrømskrets som har gjort det mulig å fjerne kondensatorer i signalveien til utgangstrinnet.

Priser og tilgjengelighet er ikke kjent.

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.