Nyhet

Panasonic SC-PMX802 med Technics teknologi

Kompakt strømmenanlegg med radio og CD-spiller.
forfatter

En gang var såkalte minianlegg enormt populære. De var i praksis et krympet stereoanlegg for all verdens bokhyller, og mange av dem var faktisk riktig gode.

Men så kom strømmehøyttalerne, folk stuet CD-ene på loftet og brukte Tivoli-radioen på kjøkkenet når de ville høre nyheter.

Det ble stille om minianlegg.

Til nå. Panasonic SC-PMX802 er et helt nytt minianlegg med alt man forventer å finne. Som DAB-radio og CD-spiller, men her er det også Chromecast, AirPlay 2 og Bluteooth innebygget, slik at man kan strømme musikk i den kvaliteten man vil.

Anlegget er ikke uten tekniske finesser. De kompakte treveis høyttalerne med superdiskant som når til 50.000 hz (!), støttes av Technics JENO Engine, som er en avansert digital signalbehandling som gir musikken bedre oppløsning med mindre jitterstøy og forvrengning.

Ganske rått for et minianlegg.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.