Pakker 150 w raffinert kraft

Skrevet av / 22.12.15 - 13:37
Pakker 150 w raffinert kraft

Med den nye integrerte Gryphon Diablo-forsterkeren på testbenken allerede, er det ikke fritt for at vi gleder oss til den enda heftigere Antileon Evo. En temmelig massiv effektforsterker som kjører i ekte klasse A, som ikke er så effektivt, men reduserer forvrengning til dels betydelig.

Her leverer forsterkeren 150 w ren klasse A drift i to kanaler, hentet fra en temmelig sjenerøs strømforsyning med hele 670,000 μF ladestrøm, som forsyner 40 (!) bipolare utgangstransistorer med strøm.

Det er flust med godbiter under panseret på Antileon Evo, som er utsyrt med heftige kjøleribber på utsiden. Noe som nok er helt nødvendig, da klasse A forsterkere avgir mye mer varme enn vanlige forsterkere.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Vi kan bare gjette oss til hvordan det lyder, men erfaring tilsier at Antileon Evo spiller himmelsk, hvert fall om våre tidligere tester av Gryphon skal legges til grunn.

Det er mye mer kan kan si om det tekniske i Antileon Evo, som ikke uventet er svært på kostet både i komponentvalg og utførelse. En test av Antileon Evo frister mildt sagt, men i mellomtiden skal vi spille inn og teste den integrerte Diablo-forsterkeren, så det er all grunn til å følge med.

Prisen? 330.000 kr for en Antileon Evo, men da har du til to kanaler….

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

MQA er ikke død. Kjøpes av Lenbrook

Denon lager platespiller igjen

Nye tonearmer til platespillere

Ser du hva som er nytt?

Slank og rimelig forsterker fra Marantz

Billig platespiller med innebygget høyttaler

Scroll to Top