Pakker 150 w raffinert kraft

Annonse
Annonse
forfatter

Med den nye integrerte Gryphon Diablo-forsterkeren på testbenken allerede, er det ikke fritt for at vi gleder oss til den enda heftigere Antileon Evo. En temmelig massiv effektforsterker som kjører i ekte klasse A, som ikke er så effektivt, men reduserer forvrengning til dels betydelig.

Her leverer forsterkeren 150 w ren klasse A drift i to kanaler, hentet fra en temmelig sjenerøs strømforsyning med hele 670,000 μF ladestrøm, som forsyner 40 (!) bipolare utgangstransistorer med strøm.

Det er flust med godbiter under panseret på Antileon Evo, som er utsyrt med heftige kjøleribber på utsiden. Noe som nok er helt nødvendig, da klasse A forsterkere avgir mye mer varme enn vanlige forsterkere.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Vi kan bare gjette oss til hvordan det lyder, men erfaring tilsier at Antileon Evo spiller himmelsk, hvert fall om våre tidligere tester av Gryphon skal legges til grunn.

Det er mye mer kan kan si om det tekniske i Antileon Evo, som ikke uventet er svært på kostet både i komponentvalg og utførelse. En test av Antileon Evo frister mildt sagt, men i mellomtiden skal vi spille inn og teste den integrerte Diablo-forsterkeren, så det er all grunn til å følge med.

Prisen? 330.000 kr for en Antileon Evo, men da har du til to kanaler….

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.