Nyhet

Oppdaterte effektforsterkere

Smaker det så koster det, bare se på Dan D'Agostino Progression M550.
forfatter

Hvis navnet Dan D’Agostino ikke ringer en bjelle, tenk på Krell. Det er mannen bak et av de kanskje mest kjente high-end-merkene fra USA.

Mannen er for lengst ute av Krell, og driver med enda råere high-end, under sitt eget navn.

Dan D’Agostino er for lengst en legende, og hvis man skal tro testene, har han aldri vært bedre.

Nå har han og teamet hans oppdatert to effektforsterkere i Progression-serien, som langt fra er deres mest påkostede serie med forsterkere.

De to effektforsterken i Progression-serien, M550 Mono og S350 Stereo, har fått redesignet kretsløp, bedre temperaturkontroll og lavere forvrengning, med et forbedret utgangstrinn som skal gi bedre kontroll, og større dynamisk kontrast.

Nye utgangstransistorer skal utvide frekvensresponsen, og ha fire ganger så bra effektkontroll, og høyere tomgangstrøm (bias) kjører forsterkeren lengre i klasse A. Hele 70 W for M550 Mono, som leverer opptil 550 w i 8 ohm, og 1100 w i 4 ohm.

Stereotrinnet S350, leverer 350 w i 8 ohm, 700 w i 4 ohm, og hele 1400 w i 2 ohm.

M550 er priset til 269.000 kr stykket, mens S350 koster 309.000 kr.

 

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.