IFA 2010:

Få vet at Onkyo er en av de gode gamle japanske high-end produsentene. Selv om fokuset senere år har vært på glimrende receivere, har de en rik historie, som kommer til liv i den nye high-end serien.

R for Reference kan man si, for alle fire i den nye stereoserien er påkostede produkter. Serien består av effektforsterker, radio, CD-spiller og en forforsterker med både analoge og digitale innganger.
Hvilken gjør forforsterkeren P-5000R til 1700 Euro spesielt interessant. For med digitale innganger kan man koble til eksterne digitalkilder, som en laptop eller en mediespiller som Apple TV, og benytte forforsterkerens 192 kHz/32-Bit digitalkonverter for mer nøyaktig signalbehandling og bedre lydkvalitet.

Forforsterkeren er meget velutstyrt med platespillerinngang, og USB-inngang i skjønn forening. Som moderne forsterkere med respekt for seg selv bør ha.

Effektforsterkeren M-5000R til 2500 Euro, har de klassiske effektmeterne som tidligere tiders Onkyo-forsterkere har kledd bedre enn de fleste. Japansk finesse og kvalitetskrav har virkelig fått forsterkeren til å se lekker ut, og flere amerikanske high-end produsenter hvis navn skal forbli unevnt, har mye å lære her.
Forsterkeren leverer kontinuerlig 150 w i hver kanal, og har hele 100.800 μF strømkapasitet til rådighet, så vi ser frem til å teste denne.
CD-spilleren C-5000R  til 1500 Euro, kan brukes som en ren avspillemekanisme, slik at man kan koble den til forforsterkerens digitale innganger, og har derfor en ekstra presis klokkegenerator ombord, for det digitale signalet, men en nøyaktighet på <0.5 ppm.

R-serien forventes å nå butikkene i løpet av høsten, vi håper å komme tilbake med en test, i mellomtiden finnes det mer Onkyo-informasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.
Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Samsung har fornyet sine flaggskip. Nå endelig med romkorreksjon – og Airplay 2.