Search
Generic filters

Onkyo tilbake med high-end stereo

Få vet at Onkyo er en av de gode gamle japanske high-end produsentene. Selv om fokuset senere år har vært på glimrende receivere, har de en rik historie, som kommer til liv i den nye high-end serien.

R for Reference kan man si, for alle fire i den nye stereoserien er påkostede produkter. Serien består av effektforsterker, radio, CD-spiller og en forforsterker med både analoge og digitale innganger.
Hvilken gjør forforsterkeren P-5000R til 1700 Euro spesielt interessant. For med digitale innganger kan man koble til eksterne digitalkilder, som en laptop eller en mediespiller som Apple TV, og benytte forforsterkerens 192 kHz/32-Bit digitalkonverter for mer nøyaktig signalbehandling og bedre lydkvalitet.

Forforsterkeren er meget velutstyrt med platespillerinngang, og USB-inngang i skjønn forening. Som moderne forsterkere med respekt for seg selv bør ha.

Effektforsterkeren M-5000R til 2500 Euro, har de klassiske effektmeterne som tidligere tiders Onkyo-forsterkere har kledd bedre enn de fleste. Japansk finesse og kvalitetskrav har virkelig fått forsterkeren til å se lekker ut, og flere amerikanske high-end produsenter hvis navn skal forbli unevnt, har mye å lære her.
Forsterkeren leverer kontinuerlig 150 w i hver kanal, og har hele 100.800 μF strømkapasitet til rådighet, så vi ser frem til å teste denne.
CD-spilleren C-5000R  til 1500 Euro, kan brukes som en ren avspillemekanisme, slik at man kan koble den til forforsterkerens digitale innganger, og har derfor en ekstra presis klokkegenerator ombord, for det digitale signalet, men en nøyaktighet på <0.5 ppm.

R-serien forventes å nå butikkene i løpet av høsten, vi håper å komme tilbake med en test, i mellomtiden finnes det mer Onkyo-informasjon her.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.