Hi-Fi:

Rotel har hatt de beste FM/DAB-radioene vi har testet. Nå kommer nye utgaver med nettradio integrert, digitalkonverter, og USB-inngang.

De to modellene har mye til felles. Rotel RDG-1520 er toppmodellen, og hører til den påkostede 1500-serien, noe man blant annet ser på det solide kabinettet. Mens RT-09 til 6.500 kroner er en slankere og litt enklere variant. Begge kombinerer FM-radio med DAB+ mottak og nettradio, og man kan strømme (streame) musikk fra PC-en over et trådløst nettverk til radioen. Som har innebygget digitalkonverter og USB-inngang for tilkobling av iPoden eller en laptop, for avspilling via radioens 24-bits konverter.

Det skal også være mulig å koble en harddisk med musikk til (kun MP3 og WMA-filer), og den har en ekstra (optisk el koaksial) digitalinngang for ekstern lydkilde.
Den mer påkostede RDG-1520 til 8.500 kroner er tilpasset 1500-seriens design og støtter strømming av de aller fleste lydfilformatene.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.