High-End

En av de beste høyttalerne vi testet i 2008, kommer nå i en forbedret utgave. S3 Avantgarde Arreté har frysebehandlede kabler og delefilter.

Audiovector har nemlig kryogenbehandlet alle strømførende metallkomponenter, og mener det gir både målbare og hørbare forbedringer.
Men S3 Avantgarde Arreté har også fått forbedret demping av kabinettet og et omarbeidet delefilter.
Og to Avantgarde bassmellomtone-elementer, hvorav det ene er helt nytt og skal være både raskere og gå dypere i frekvens enn i S3 Avantgarde.
Audiovectors S-serie består av fire nivåer, Standard, Super, Signature og Avantgarde.
Vi har testet Avantgarde versjonene av både den lille S1 og den gulvstående S3, så derfor har vi store forventninger til Arreté-versjonen.

Man kan oppgradere høyttalerne til neste- eller toppnivå, og alle som allerede har en Standard, Super, Signature eller Avantgarde-versjon av S1 eller S3, kan også  oppgradere sine høyttalere til Arreté-nivå.

Arreté-versjonen av S3 Avantgarde ventes å koste i underkant av 70.000 kroner, mot et lite pristillegg kan man få dem levert i sort eller hvit glanset lakk.
Oslo Hi-Fi Center

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.