High-end

NAD startet med en knallgod budsjettforsterker, men har også laget high-end elektronikk kalt M-serien. Nå kommer fire nye M-produkter.
forfatter

Den nye Masters Series fra NAD, består av fire high-end produkter. Blant annet en ny M17 flerkanals forforsterker), en sjukanals effektforsterkere kalt M27, en hybridforsterker kalt M22, og den digitale forforsterkeren M12.
En etterfølger til den integrerte digitalforstkerkeren M2 fra 2010, sies det ingen ting om. Den testen leser du forøvrig her.

nad m12

De digitale forforsterkerne er bygget opp rundt utskiftbare moduler. Så kalt Modular Design Construction (MDC, hvor brukeren kan kjøpe de modulene han trenger og slik tilpasse forsterkeren til akkurat de egenskapene og inngangene man trenger.

Eksempelvis kan man legge til moduler med digitale innganger etter behov. M17 er for eksempel forberedt for en HDMI-modul som støtter UHD eller 4K-oppløsning.

De har også støtte for en BluOS-modul, som gir brukeren full trådløs multirom støtte for musikkstrømming over Wifi med Bluesound programvare, og det inkluderer støtte for  24-bit/192 HD-filer.

NAD_M12_Rear

Effektforsterkeren M27 leverer 7 x 180 w effekt med alle kanaler aktive, og kan nå en dynamisk effekt på 300 w per kanal, og den støtter både vanlige analoge og balanserte analoge tilkoblinger. Forsterkeren er fullbalansert og har NADs PowerDrive krets som skal gi forsterkeren full dynamisk kontroll under varierende høyttalerbelastning.

NAD Masters Series skal være i salg hos Hi-Fi Klubben fra 1. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.