Ny Master-serie fra NAD

NAD startet med en knallgod budsjettforsterker, men har også laget high-end elektronikk kalt M-serien. Nå kommer fire nye M-produkter.

Den nye Masters Series fra NAD, består av fire high-end produkter. Blant annet en ny M17 flerkanals forforsterker), en sjukanals effektforsterkere kalt M27, en hybridforsterker kalt M22, og den digitale forforsterkeren M12.
En etterfølger til den integrerte digitalforstkerkeren M2 fra 2010, sies det ingen ting om. Den testen leser du forøvrig her.

nad m12

De digitale forforsterkerne er bygget opp rundt utskiftbare moduler. Så kalt Modular Design Construction (MDC, hvor brukeren kan kjøpe de modulene han trenger og slik tilpasse forsterkeren til akkurat de egenskapene og inngangene man trenger.

Eksempelvis kan man legge til moduler med digitale innganger etter behov. M17 er for eksempel forberedt for en HDMI-modul som støtter UHD eller 4K-oppløsning.

De har også støtte for en BluOS-modul, som gir brukeren full trådløs multirom støtte for musikkstrømming over Wifi med Bluesound programvare, og det inkluderer støtte for  24-bit/192 HD-filer.

NAD_M12_Rear

Effektforsterkeren M27 leverer 7 x 180 w effekt med alle kanaler aktive, og kan nå en dynamisk effekt på 300 w per kanal, og den støtter både vanlige analoge og balanserte analoge tilkoblinger. Forsterkeren er fullbalansert og har NADs PowerDrive krets som skal gi forsterkeren full dynamisk kontroll under varierende høyttalerbelastning.

NAD Masters Series skal være i salg hos Hi-Fi Klubben fra 1. september.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Over for Europas største fotomesse
AKMs DAC-fabrikk har brent ned, som krøpler produsentene i flere måneder. Slik responderer hi-fi-bransjen.
Duoen bak The Rain får fornyet tillit hos strømmegiganten.
Nå er det bare tre uker til vi igjen kan humre og le med sjarmerende Johanne & Co.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Risikoen for å bli snytt er større enn sjansen for å gjøre et kupp.
Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse høyttalere.
Popprinsessen går helt nye veier - nå på Disney+.
Fujifilm GFX100 får 400 megapiksler!
Ifølge flere kilder har Samsung ingen planer om en Galaxy Note 21. Note-serien skal erstattes av Galaxy Z Fold 3.
HBO Nordic tar "en dansk en" - lanserer snart sin første danske serie.
Den taiwanske produsenten av mopeder og motorsykler vil avduke sin KYMCO F9 elektriske scooter på torsdag.
Serien består av seks episoder og er basert på den kritikerroste podcasten Equinox 1985 av Tea Lindeburg og har blant andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!
Den nye spesialmodellen henter deler fra øverste hylle.
De nye TrueControl ANC lar deg velge hvor mye støydemping og eq du vil ha.
Proffkameraet Sony FX6 kombinerer det beste av deres speilløse systemkameraer med det ypperste innen 4K kinematografi.