TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny Master-serie fra NAD

NAD startet med en knallgod budsjettforsterker, men har også laget high-end elektronikk kalt M-serien. Nå kommer fire nye M-produkter.

forfatter
Publisert 25.06.14 - 11:46

Den nye Masters Series fra NAD, består av fire high-end produkter. Blant annet en ny M17 flerkanals forforsterker), en sjukanals effektforsterkere kalt M27, en hybridforsterker kalt M22, og den digitale forforsterkeren M12.
En etterfølger til den integrerte digitalforstkerkeren M2 fra 2010, sies det ingen ting om. Den testen leser du forøvrig her.

nad m12

De digitale forforsterkerne er bygget opp rundt utskiftbare moduler. Så kalt Modular Design Construction (MDC, hvor brukeren kan kjøpe de modulene han trenger og slik tilpasse forsterkeren til akkurat de egenskapene og inngangene man trenger.

Eksempelvis kan man legge til moduler med digitale innganger etter behov. M17 er for eksempel forberedt for en HDMI-modul som støtter UHD eller 4K-oppløsning.

De har også støtte for en BluOS-modul, som gir brukeren full trådløs multirom støtte for musikkstrømming over Wifi med Bluesound programvare, og det inkluderer støtte for  24-bit/192 HD-filer.

NAD_M12_Rear

Effektforsterkeren M27 leverer 7 x 180 w effekt med alle kanaler aktive, og kan nå en dynamisk effekt på 300 w per kanal, og den støtter både vanlige analoge og balanserte analoge tilkoblinger. Forsterkeren er fullbalansert og har NADs PowerDrive krets som skal gi forsterkeren full dynamisk kontroll under varierende høyttalerbelastning.

NAD Masters Series skal være i salg hos Hi-Fi Klubben fra 1. september.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

3 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde