Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Naim SuperUniti – ny alt-i-ett forsterker

Naim utvider den populære Uniti-serien med en ny toppmodell.

Skrevet av / 22.08.11 - 17:14
Naim SuperUniti – ny alt-i-ett forsterker

Naim har hatt stor suksess med sine Uniti-produkter som forener klassisk hi-fi med moderne krav. Du får alt du trenger i en boks, inkludert iPod-tilkobling, DAB/FM/internett-radio, flust med digitale/analoge innganger, streaming-mulighet og innebygd forsterker. Nesten som en surroundreceiver, men med bare to kanaler, og ribbet for alt som ikke har noe med lyden å gjøre.

Da kan det låte riktig bra, noe det også gjør etter vår erfaring med test av Uniti og Unitiqute. Begge produktene traff spikeren såpass bra både når det gjaldt funksjonalitet og lydkvalitet at vi kåret dem til Årets lydprodukter for 2009 og 2010.

Nå tar Naim Uniti-konseptet et steg videre, og denne gangen har de valgt å hente mye teknikk fra de virkelig gromme modellene sine, nærmere bestemt forsterkeren SuperNait og D/A konverteren Naim DAC. Med større strømforsyning og 80 watt per kanal (8 ohm) har SuperUniti reserver nok til å drive store høyttalere.

Streaming-delen er også oppgradert, med muligheten til å spille av høyoppløste 192kHz/24 bit musikkfiler via trådløst eller kablet nettverk. Digitalkonverteren har et bufferminne som skal sikre problemfri overføring og eliminere jitter fra digitalkildene. SuperUniti har iPod-inngang, og kan dessuten styres via iPhone eller iPad via iOS-appen n-Stream.

Naim gjør i tillegg et nummer ut av den analoge, men digitalt styrte volumkontrollen, som skal sikre optimal lydkvalitet enten man spiller lavmælt eller på full guffe. Og med feelgood-faktoren som kjennetegner Naims lydprodukter kan vi tenke oss at volumrattet raskt vris mot høyre…

Pris: ca 35.000 kroner

www.naimaudio.com

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top