Search
Generic filters

Naim SuperUniti – ny alt-i-ett forsterker

Naim utvider den populære Uniti-serien med en ny toppmodell.

Naim har hatt stor suksess med sine Uniti-produkter som forener klassisk hi-fi med moderne krav. Du får alt du trenger i en boks, inkludert iPod-tilkobling, DAB/FM/internett-radio, flust med digitale/analoge innganger, streaming-mulighet og innebygd forsterker. Nesten som en surroundreceiver, men med bare to kanaler, og ribbet for alt som ikke har noe med lyden å gjøre.

Da kan det låte riktig bra, noe det også gjør etter vår erfaring med test av Uniti og Unitiqute. Begge produktene traff spikeren såpass bra både når det gjaldt funksjonalitet og lydkvalitet at vi kåret dem til Årets lydprodukter for 2009 og 2010.

Nå tar Naim Uniti-konseptet et steg videre, og denne gangen har de valgt å hente mye teknikk fra de virkelig gromme modellene sine, nærmere bestemt forsterkeren SuperNait og D/A konverteren Naim DAC. Med større strømforsyning og 80 watt per kanal (8 ohm) har SuperUniti reserver nok til å drive store høyttalere.

Streaming-delen er også oppgradert, med muligheten til å spille av høyoppløste 192kHz/24 bit musikkfiler via trådløst eller kablet nettverk. Digitalkonverteren har et bufferminne som skal sikre problemfri overføring og eliminere jitter fra digitalkildene. SuperUniti har iPod-inngang, og kan dessuten styres via iPhone eller iPad via iOS-appen n-Stream.

Naim gjør i tillegg et nummer ut av den analoge, men digitalt styrte volumkontrollen, som skal sikre optimal lydkvalitet enten man spiller lavmælt eller på full guffe. Og med feelgood-faktoren som kjennetegner Naims lydprodukter kan vi tenke oss at volumrattet raskt vris mot høyre…

Pris: ca 35.000 kroner

www.naimaudio.com

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne uken kan du som abonnent spørre redaksjonen om hva du vil innen hodetelefoner. Vi svarer live!
Philips slipper 17 og 24 tommers dataskjerm med pekefunksjon. Den største 242B9TL har Full HD-oppløsning.
Når du gjerne skulle sett forskjellen på en elg og en hjort, trenger du en kikkert med zoom.
Bluetooth-system til film og musikk på datamaskinen

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-S10 stjeler fra de beste og senker prisen.
Norske priser på Tesla Model 3 justeres, den rimeligste starter nå på 399.900 kroner.
Romantikk på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800mm zoom i lomma.
Fra i dag kan brukere oppleve Apple TV+ på tv’er fra Sony.
I år foregår alt hjemme. Ta den store kinoopplevelsen med hjem til stua, med innebygd Google TV.
Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgrep.
Den minste iPhone i nyere tid samt Apples hittil raskeste prosessor var blant nyhetene da Apple i dag lanserte nye iPhone 12- og 12 Pro-modeller
i 2007 var vi på MacWorld i San Francisco og fikk låne den første iPhone-modellen.
Spiller i stereo eller hele huset, og du kan snakke til den.
Perfekt for drone- eller studiobruk.
HP Spectre x360 gjenoppfinner den firkantede skjermen i stedet for bredformat.