TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Naim SuperUniti – ny alt-i-ett forsterker

Naim utvider den populære Uniti-serien med en ny toppmodell.

forfatter
Publisert 22.08.11 - 17:14

Naim har hatt stor suksess med sine Uniti-produkter som forener klassisk hi-fi med moderne krav. Du får alt du trenger i en boks, inkludert iPod-tilkobling, DAB/FM/internett-radio, flust med digitale/analoge innganger, streaming-mulighet og innebygd forsterker. Nesten som en surroundreceiver, men med bare to kanaler, og ribbet for alt som ikke har noe med lyden å gjøre.

Da kan det låte riktig bra, noe det også gjør etter vår erfaring med test av Uniti og Unitiqute. Begge produktene traff spikeren såpass bra både når det gjaldt funksjonalitet og lydkvalitet at vi kåret dem til Årets lydprodukter for 2009 og 2010.

Nå tar Naim Uniti-konseptet et steg videre, og denne gangen har de valgt å hente mye teknikk fra de virkelig gromme modellene sine, nærmere bestemt forsterkeren SuperNait og D/A konverteren Naim DAC. Med større strømforsyning og 80 watt per kanal (8 ohm) har SuperUniti reserver nok til å drive store høyttalere.

Streaming-delen er også oppgradert, med muligheten til å spille av høyoppløste 192kHz/24 bit musikkfiler via trådløst eller kablet nettverk. Digitalkonverteren har et bufferminne som skal sikre problemfri overføring og eliminere jitter fra digitalkildene. SuperUniti har iPod-inngang, og kan dessuten styres via iPhone eller iPad via iOS-appen n-Stream.

Naim gjør i tillegg et nummer ut av den analoge, men digitalt styrte volumkontrollen, som skal sikre optimal lydkvalitet enten man spiller lavmælt eller på full guffe. Og med feelgood-faktoren som kjennetegner Naims lydprodukter kan vi tenke oss at volumrattet raskt vris mot høyre…

Pris: ca 35.000 kroner

www.naimaudio.com

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde