Nyhet

Naim-lyd til hodetelefonene

Siste nytt fra Naim: Den prisbelønte Uniti Atom gjenoppstår som dedikert hodetelefon-forsterker.

Er du en ihuga ”head-fi” entusiast kan det lønne seg å være lutter øre nå: Naims allsidige Uniti-serie har nemlig nettopp fått et nytt familiemedlem, som retter seg spesielt mot hodetelefonbrukere!

Den nye Uniti Atom Headphone Edition er en ”hodetelefon-optimalisert” versjon av den populære forsterkeren, som også inkluderer en komplett nettverksspiller med D/A konverter.

Naim Uniti Atom Headphone Edition. (Foto: Naim Audio)

Naim Uniti Headphone Edition

Mens den originale Uniti Atom er laget for å drive høyttalere, er Headphone Edition som navnet antyder en ren hodetelefon-forsterker. Og Naim ser ikke ut til å ha spart på godsakene denne gangen heller: Headphone Edition bruker angivelig teknologi fra de prestisjefylte Statement-forsterkerne i strømforsyningen, og skal i følge produsenten selv være i stand til å drive ”alt” av hodetelefoner – inkludert de kresne Focal Utopia – uten problemer.

Les også Focal Celestee: De beste lukkede under tjue tusen Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.

Naim Uniti Atom HE er også en allsidig musikkspiller, med innebygd støtte for strømmetjenester som Qobuz, Tidal og Spotify, i tillegg til AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast innebygd og Roon Ready som gir enda flere streamingalternativer. I tillegg har den selvfølgelig analoge og digitale innganger pluss USB.

<
>

Kan også brukes som forforsterker

Utgangstrinnet byr på gode tilkoblingsmuligheter for ulike typer hodetelefoner, med blant annet balanserte XLR og Pentaconn utganger i tillegg til standard 6.3 mm jackplugg og RCA.

Naim trekker også frem muligheten til å bruke Uniti Atom HE som en forforsterker til aktive høyttalere, eller effektforsterkere koblet til passive høyttalere.

Les også God jul med 9 premium hodetelefoner Kjøp tradisjonelle hodetelefoner for pengene du hadde tenkt å bruke på de beste trådløse støydemperne.

Pris, tilgjengelighet og spesifikasjoner

Naim Uniti Atom Headphone Edition blir i tilgjengelig for levering i løpet av juni/juli med en pris på 29.995 kroner (veil). Norsk importør er Multirom AS.

<
>
Spesifikasjoner II

 

Les videre
Exit mobile version