Hi-Fi:

Den kanskje lekreste bordradioen av dem alle, slippes i ny versjon. Med DAB-mottak. Så er man kanskje sikret uansett utfall av DAB-debatten, hvis man velger Geneva Lab S.

Digital radio i form av DAB har ikke akkurat tatt av her hjemme, fortsatt selges det mange ganger flere rene analoge FM-radioer, men Geneva Lab gir deg uansett muligheten til å velge selv.
For Model S DAB som den lille lekre tassen på 23,5 cm i bredden kalles, har ikke bare vanlig FM-radio, den har også DAB-mottak og støtte for DAB+ skulle man besinne seg og oppdatere DAB-nettet til en mer moderne digital teknologi.
I praksis betyr det at man kan høre FM-sendinger for eksempel fra nærradioen når man ønsker, og velge programmer på DAB når man ikke finner det man vil ha på FM. Og skulle svenskene gjøre alvor – som flere land i Europa – å velge DAB+ standarden (som ikke er funker på en DAB-radio uten DAB+  i Sverige), kan man kjøpe Model S i trygg forvissning over at den virker på hytta eller sommarstugan i Sverige også.
Den her røde – den finnes i hvitt og sort lakk også – Model S har motorisert iPod-dokking, med iPod/iPhone.lading, ekstra lydinngang og fjernkontroll. På toppen er en berøringsfølsom betjeningsflate, og det følger med en fjernkontroll. Som også kan brukes for å aktivere vekkefunksjonen, med alarm.
Den korte aluminiumsfoten på bildet, følger med i esken til Model S DAB, som koster 3.985 kroner og er i butikkene allerede 1.september.
Model S testet vi her til stående ovasjoner.
Lurer du på hva som kan skje med DAB finner du kanskje svarene her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.