Hi-Fi:

Den kanskje lekreste bordradioen av dem alle, slippes i ny versjon. Med DAB-mottak. Så er man kanskje sikret uansett utfall av DAB-debatten, hvis man velger Geneva Lab S.

Digital radio i form av DAB har ikke akkurat tatt av her hjemme, fortsatt selges det mange ganger flere rene analoge FM-radioer, men Geneva Lab gir deg uansett muligheten til å velge selv.
For Model S DAB som den lille lekre tassen på 23,5 cm i bredden kalles, har ikke bare vanlig FM-radio, den har også DAB-mottak og støtte for DAB+ skulle man besinne seg og oppdatere DAB-nettet til en mer moderne digital teknologi.
I praksis betyr det at man kan høre FM-sendinger for eksempel fra nærradioen når man ønsker, og velge programmer på DAB når man ikke finner det man vil ha på FM. Og skulle svenskene gjøre alvor – som flere land i Europa – å velge DAB+ standarden (som ikke er funker på en DAB-radio uten DAB+  i Sverige), kan man kjøpe Model S i trygg forvissning over at den virker på hytta eller sommarstugan i Sverige også.
Den her røde – den finnes i hvitt og sort lakk også – Model S har motorisert iPod-dokking, med iPod/iPhone.lading, ekstra lydinngang og fjernkontroll. På toppen er en berøringsfølsom betjeningsflate, og det følger med en fjernkontroll. Som også kan brukes for å aktivere vekkefunksjonen, med alarm.
Den korte aluminiumsfoten på bildet, følger med i esken til Model S DAB, som koster 3.985 kroner og er i butikkene allerede 1.september.
Model S testet vi her til stående ovasjoner.
Lurer du på hva som kan skje med DAB finner du kanskje svarene her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

I dag er det 10 år siden verdens største TV-serie hadde premiere.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!