TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

McIntosh MR89

Tar seg godt ut sammen med McIntosh-anlegget ditt.

forfatter
Publisert 15.06.22 - 16:00

Radio er en utømmelig kilde til informasjon og underholdning. Lyden kan til og med være riktig god. For eksempel fra direkteoverførte konserter, eller live studioinnspillinger. Men radio er også begrenset av smalere båndbredde og redusert dynamikk. Det gjelder dessverre både for FM- og DAB-radio, og i enda større grad for AM-båndet.

Dermed blir veldig dyre radioer et produkt for spesielt interesserte. Noen av dem kan sikkert se nytten av McIntosh nye MR89, som er en FM/AM-radio for entusiastene. Aller helst med et McIntosh-anlegg fra før, hvor MR89 vil smelte pent inn i McIntosh lett gjenkjennelige design.

MR89 Angle Right background
MR89 med fjernkontroll

Av åpenbare årsaker er radioen nærmest ubrukelig i Norge, hvor det utelukkende finnes noen få nærradiostasjoner igjen på FM-båndet.

McIntosh har gjort mye for at MR89 skal plukke radiosignaler uten støy eller interferens. Brukeren kan selv justere følsomheten, og mottakeren skal klare å gjengi veldig kraftige radiosignaler uten oppbrytning eller forvrengning, og hente svake signaler uten at det følger med hørbar støy.

Den støtter RDS som viser hva man lytter til, og har analoge 60 dB styrkemetere for hver kanal. Man kan lagre over 20 stasjoner, og søke automatisk etter flere, fra fronten på MR89 eller med den medfølgende fjernkontrollen.

MR89 Back
MR89 bak

Som man kan se har den både balanserte og ubalanserte utganger, men også koaksial og optisk diigitalutgang for tilkobling til en ekstern DAC.

MR89 blir neppe hyllevare hos den lokale hifispesialisten, og må nok spesialbestilles. I USA er prisen oppgitt til 5500 USD, ikke småpenger for en radio.

 

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For øye og øret Hos det nordiske designfirmaet Poasana er idéen om et godt lydmiljø en viktig komponent for økt livskvalitet og generelt velvære
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Følg Lyd & Bilde