Nettverkspiller

Denne har vi skrevet om før, men den allsidige mediespilleren, som støtter trådløs strømming, er ikke i salg før nå.
forfatter

MB100 Media Bridge, kaller McIntosh boksen. Som fungerer som en sentral for lagring og avspilling av musikkfilene dine.

Den støtter strømming av musikk fra Spotify, og kan kobles til nettverket hjemme for strømming av musikk, feks via Apples AirPlay.

Ikke ulikt Marantz nettverkspiller NA-11S1.

Med en 1 TB harddisk innebygget – og en 64 GB disk som kjører den interne programvaren, skal du få rask tilgang til tusenvis av lagrede låter. Du kan også lagre musikk i feks Apples iCloud, eller enn annen skylagringstjeneste, og synkronisere og ta sikkerhetsopier av filene dine.

XL_MB100_Back kopi

Det skal også være mulig å se album-info på displayet, fordi MB100 bruker TuneBridge for å identifisere musikken som spiller.

Den kobles til anlegget, enten via analoge utganger, eller digitale rett i en separat digitalkonverter, og kan styres med McIntosh iOS- eller Android app, nettleseren eller en smart-TV.

MB100 bruker en åttekanals 32-bit, 192kHz DAC digitalkonverter tilsvarende den vi testet i den digitale forforsterkeren D100, og støtter også høyoppløste lydfiler.

Den kan også synke med andre datamaskiner i hjemmenettverket ditt, og spille av musikk du har lagret på laptopen. Det er også mulig å koble til en separat skjerm, for å se albumcover og info, når du spiller musikk via MB100.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.