TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

McIntosh mediespiller er klar

Denne har vi skrevet om før, men den allsidige mediespilleren, som støtter trådløs strømming, er ikke i salg før nå.

forfatter
Publisert 19.08.14 - 13:25

MB100 Media Bridge, kaller McIntosh boksen. Som fungerer som en sentral for lagring og avspilling av musikkfilene dine.

Den støtter strømming av musikk fra Spotify, og kan kobles til nettverket hjemme for strømming av musikk, feks via Apples AirPlay.

Ikke ulikt Marantz nettverkspiller NA-11S1.

Med en 1 TB harddisk innebygget – og en 64 GB disk som kjører den interne programvaren, skal du få rask tilgang til tusenvis av lagrede låter. Du kan også lagre musikk i feks Apples iCloud, eller enn annen skylagringstjeneste, og synkronisere og ta sikkerhetsopier av filene dine.

XL_MB100_Back kopi

Det skal også være mulig å se album-info på displayet, fordi MB100 bruker TuneBridge for å identifisere musikken som spiller.

Den kobles til anlegget, enten via analoge utganger, eller digitale rett i en separat digitalkonverter, og kan styres med McIntosh iOS- eller Android app, nettleseren eller en smart-TV.

MB100 bruker en åttekanals 32-bit, 192kHz DAC digitalkonverter tilsvarende den vi testet i den digitale forforsterkeren D100, og støtter også høyoppløste lydfiler.

Den kan også synke med andre datamaskiner i hjemmenettverket ditt, og spille av musikk du har lagret på laptopen. Det er også mulig å koble til en separat skjerm, for å se albumcover og info, når du spiller musikk via MB100.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde