TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

McIntosh AS901 og AS125 plattformer for forsterkere

Tar seg godt ut under McIntosh-forsterkeren din.

forfatter
Publisert 19.01.22 - 16:00

Tilbehørsindustrien i hi-fi-bransjen er enorm. Det er ikke bare dyre kabler og strømrensing der ute, det er også kostbare dempeprodukter og ‘magiske’ produkter som ‘forbedrer’ lyden, å velge blant.

Selv noe så enkelt som et møbel å sette anlegget i, er ikke noe man kan overlate til hvem som helst. Det kreves en spesialist, der også. Sånn sett er McIntosh nye forsterkerplattformer enklere å forholde seg til.

AS125 AS901 Angle background hi res
AS125 AS901 Angle background hi res

De kommer i to størrelser, AS125  som måler 45, 2 x 10,3 x 45,7 cm, og den større AS901 som er 30 cm lengre (75,7) for å få plass til større forsterkere som de massive rørforsterkerne MC901.

AS901 Lifestyle hi res
AS901

Plattformene er laget i heltre ask som er limt sammen i lag og lakkert i flere lag med et katalysert topplag som skal være ripebestandig. Selve plattformen er 7,6 cm, med føttene er de 10,3 cm høye.

AS125 Angle with amp hi res
AS125

Som man kan se leveres de med en belyst logo, som får strøm fra forsterkerens Power Control-utgang, og som tenner når forsterkeren slås på.

Plattformene lages av Symbol Audio, som skal ha fått en slags miljøsertifisering, kalt Silver Exemplary fra Sustainable Furnishings Council i USA.

Prisene på plattformene, som skal være tilgjengelig fra februar/mars, er 3000 USD for AS125, og 3500 USD for den større AS901.

AS901 Back Close Up hi res AS901 Angle background hi res
<
>
AS901 Angle background hi res

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde