TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Martin Logan med lydplanke!

De er best kjent for sine enestående hybridhøyttalere, med elektrostathøyttaler kombinert med subwoofer. Nå kommer lydplanken fra Martin Logan!

forfatter
Publisert 05.06.12 - 11:30

Lydplanke er den enkleste veien til mye bedre tv-lyd. En god en koster 3000-4000 kroner, og vil garantert gi deg klarere tale, mer dynamikk på musikk, og ikke minst bedre bass.

De beste av dem kan faktisk erstatte et par ellers gode høyttalere, og så er det ganske praktisk med en stereohøyttaler formet som en planke, som man legger under tv-en.

Les testen av seks lydplanker her.

Martin Logan Motion Vision er den første aktive lydplanken, fra high-end produsenten i Kansas, USA.

Den er 101 cm bred og har alt man trenger innebygget. Koblet sammen med kabel-tv-mottakeren, tv-en og en Blu-Ray-spiller, har man en praktisk høyttalerløsning. Som løser mange problemer. Og gir deg både stereolyd og surround.

Og siden vi snakker om Martin Logan, er det neppe mye å utsette på lydkvaliteten.

Les de siste testene av Martin Logan høyttalere her.

Fire 10 cm basselementer i et bassreflekskammer, leverer sammen med tre bånddiskanter, stereolyd som rekker fra 43–23,000 Hz ±3dB. Alt dette drives av 7 x 100 w forsterker, og lydplanken har både utgang for subwoofer, og integrert SWT-2 trådløs sender, som fungerer med Martin Logans trådløse subwoofere.

Motion Vision har digitale lydinnganger – to optiske og en koaksial – og en analog stereoinngang, som man kan velge mellom, med den medfølgende fjernkontrollen.

Norsk pris på Motion Vision er ikke kjent, i USA hvor den akkurat er lansert, koster den 1500 US Dollar.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde