TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Kompakt nettverksanlegg fra Onkyo

Mikroanlegget CS-N755 fra Onkyo har både CD-spiller og nettverksstrømming.

forfatter
Publisert 19.12.12 - 19:10

I tillegg til å spille CD-er har Onkyo CS-N755 nettverkstilkobling og kan strømme musikk direkte fra en nettverkstilkoblet datamaskin eller harddisk. I tillegg har anlegget Spotify innebygd, slik at du ikke trenger å dra fram datamaskinen for å få tilgang på det meste av utgitt musikk.

Fjernkontroll-app
Brukergrensesnittet på Spotify via et slikt produkt er gjerne ikke like godt som fra PC eller Mac, men det kan løses med Onkyos fjernkontroll-app tilgjengelig for både Apple og Android smartmobiler og nettbrett. Så får du søkt i musikk direkte med et visuelt tastatur i stedet for å knote med knappene på den medfølgende fjernkontrollen!

CS-N755, som har en oppgitt effekt på 2 x 22 watt, har også internettradio, USB-inngangen kan brukes til å spille av musikk fra iPod, iPad og iPhone så vel som minnepinner og typiske MP3-spillere med USB.

Mange formater
Formater som støttes er MP3, WMA, WMA Lossless, WAV, AAC, FLAC, Ogg Vorbis, LPCM, Apple Lossless og til og med DSD! DSD er formatet som brukes på SACD, slike musikkfiler er tilgjengelig fra enkelte digitale musikkbutikker med filnavnforlengelsen .DFF.

Digitale innganger
På baksiden av elektronikken sitter dessuten både koaksial og optisk digitalinngang, hvor du for eksempel kan koble til Blu-ray-spilleren, spillkonsollen eller TV-en. To analoge linjeinnganger er også på plass, i tillegg til en analogutgang med satt (ikke variabelt) lydnivå. Synes du det er for lite bass i anlegget, finnes dessuten en subwooferutgang, så her snakker vi et fullspekket, lite anlegg.

Bluettoth-musikkoverføring fra andre smartmobiler og datamaskiner er mulig via en USB-adapter (UBT-1), som er tilleggsutstyr og koster rundt 500 kroner.

Prisen er oppgitt til 5.995 kroner.

onkyo.net
mono.no

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde