Search
Generic filters

Kompakt nettverksanlegg fra Onkyo

Mikroanlegget CS-N755 fra Onkyo har både CD-spiller og nettverksstrømming.

I tillegg til å spille CD-er har Onkyo CS-N755 nettverkstilkobling og kan strømme musikk direkte fra en nettverkstilkoblet datamaskin eller harddisk. I tillegg har anlegget Spotify innebygd, slik at du ikke trenger å dra fram datamaskinen for å få tilgang på det meste av utgitt musikk.

Fjernkontroll-app
Brukergrensesnittet på Spotify via et slikt produkt er gjerne ikke like godt som fra PC eller Mac, men det kan løses med Onkyos fjernkontroll-app tilgjengelig for både Apple og Android smartmobiler og nettbrett. Så får du søkt i musikk direkte med et visuelt tastatur i stedet for å knote med knappene på den medfølgende fjernkontrollen!

CS-N755, som har en oppgitt effekt på 2 x 22 watt, har også internettradio, USB-inngangen kan brukes til å spille av musikk fra iPod, iPad og iPhone så vel som minnepinner og typiske MP3-spillere med USB.

Mange formater
Formater som støttes er MP3, WMA, WMA Lossless, WAV, AAC, FLAC, Ogg Vorbis, LPCM, Apple Lossless og til og med DSD! DSD er formatet som brukes på SACD, slike musikkfiler er tilgjengelig fra enkelte digitale musikkbutikker med filnavnforlengelsen .DFF.

Digitale innganger
På baksiden av elektronikken sitter dessuten både koaksial og optisk digitalinngang, hvor du for eksempel kan koble til Blu-ray-spilleren, spillkonsollen eller TV-en. To analoge linjeinnganger er også på plass, i tillegg til en analogutgang med satt (ikke variabelt) lydnivå. Synes du det er for lite bass i anlegget, finnes dessuten en subwooferutgang, så her snakker vi et fullspekket, lite anlegg.

Bluettoth-musikkoverføring fra andre smartmobiler og datamaskiner er mulig via en USB-adapter (UBT-1), som er tilleggsutstyr og koster rundt 500 kroner.

Prisen er oppgitt til 5.995 kroner.

onkyo.net
mono.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.