Kompakt nettverksanlegg fra Onkyo

Mikroanlegget CS-N755 fra Onkyo har både CD-spiller og nettverksstrømming.
Annonse
Annonse
forfatter

I tillegg til å spille CD-er har Onkyo CS-N755 nettverkstilkobling og kan strømme musikk direkte fra en nettverkstilkoblet datamaskin eller harddisk. I tillegg har anlegget Spotify innebygd, slik at du ikke trenger å dra fram datamaskinen for å få tilgang på det meste av utgitt musikk.

Fjernkontroll-app
Brukergrensesnittet på Spotify via et slikt produkt er gjerne ikke like godt som fra PC eller Mac, men det kan løses med Onkyos fjernkontroll-app tilgjengelig for både Apple og Android smartmobiler og nettbrett. Så får du søkt i musikk direkte med et visuelt tastatur i stedet for å knote med knappene på den medfølgende fjernkontrollen!

CS-N755, som har en oppgitt effekt på 2 x 22 watt, har også internettradio, USB-inngangen kan brukes til å spille av musikk fra iPod, iPad og iPhone så vel som minnepinner og typiske MP3-spillere med USB.

Mange formater
Formater som støttes er MP3, WMA, WMA Lossless, WAV, AAC, FLAC, Ogg Vorbis, LPCM, Apple Lossless og til og med DSD! DSD er formatet som brukes på SACD, slike musikkfiler er tilgjengelig fra enkelte digitale musikkbutikker med filnavnforlengelsen .DFF.

Digitale innganger
På baksiden av elektronikken sitter dessuten både koaksial og optisk digitalinngang, hvor du for eksempel kan koble til Blu-ray-spilleren, spillkonsollen eller TV-en. To analoge linjeinnganger er også på plass, i tillegg til en analogutgang med satt (ikke variabelt) lydnivå. Synes du det er for lite bass i anlegget, finnes dessuten en subwooferutgang, så her snakker vi et fullspekket, lite anlegg.

Annonse

Bluettoth-musikkoverføring fra andre smartmobiler og datamaskiner er mulig via en USB-adapter (UBT-1), som er tilleggsutstyr og koster rundt 500 kroner.

Prisen er oppgitt til 5.995 kroner.

onkyo.net
mono.no

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Elektrostatiske hodetelefoner og drivere fra Stax er bare begynnelsen.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
I kveld har den etterlengtede andresesongen av Exit premiere.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.