Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

JBL L75ms Music System

JBL har nettopp lansert et nytt, komplett musikkanlegg i samme stil som deres populære Classic-høyttalere. Hvis lyden er i samme klasse, kan L75ms bli riktig spennende!

Trådløse høyttalere og musikkanlegg finnes i alle slags prisklasser og fasonger: De kompakte systemene er ikke nødvendigvis noen erstatning for et stort, fullblods stereoanlegg med separate høyttalere, men kan gjøre en glimrende jobb som et anlegg nummer to. Om ikke til stua, så kanskje til kontoret eller kjøkkenet?

Nå er JBL på banen med et nytt anlegg som muligens vil pirre interessen hos hardbarka hi-fi entusiaster. JBL L75ms henvender seg til entusiastene som vil ha et enkelt og anvendelig musikkanlegg, uten å kompromisse på lydkvaliteten.

JBL L75ms Music System

Det nye lydsystemet er tydelig inspirert av JBLs øvrige høyttalere i Classic-serien: med et kabinett kledd i valnøttfinér og en grill i svart Quadrex-skum har anlegget en klar retro-stil. På innsiden er det imidlertid proppfullt av moderne finesser, og JBL/Harman ser ut til å ha ganske høye ambisjoner når det kommer til lydgjengivelsen.

JBL L75ms JBL-L75ms-2 JBL-L75ms-3-scaled JBL-L75ms-4
<
>
JBL L75ms. (Foto: JBL)

L75ms bruker et treveis høyttalersystem med to 1″ titan diskantdomer, en 4″ mellomtone og to 5 1/4″ basselementer i bassrefleks-kabinett, som drives av dedikerte forsterkerkanaler med DSP. Høyttaleren er buet foran for å sikre en god spredning av lyden. En innebygd 32-bit/192kHz DAC sørger for at JBL-høyttaleren kan takle høyoppløste lydformater. Musikkavspillingen kan styres via fjernkontroll eller JBLs Musiclife app.

Tilkoblingsmulighetene er også gode, med både Wi-Fi, Bluetooth, Airplay 2, Chromecast så vel som Ethernet. JBL har inkludert en phonoinngang (MM) så du kan koble til vinylspinneren din, og HDMI ARC til TV-lyden. Interessant nok finnes det også en subwoofer-utgang på baksiden.

Annonse

Aner vi en aktuell konkurrent til Naim Mu-so og andre påkostede bordhøyttalere? Det blir vår jobb å finne ut av, for det frister definitivt å bestille JBL L75ms til test!

Pris og tilgjengelighet

JBL L75ms lanseres i løpet av høsten 2021, til en pris på 1500 US dollar (Ca 16500 kr inkl moms). Norsk pris er ennå ikke bekreftet.

Annonse
Den råeste ­bordhøyttaleren Glem de andre. Naim Mu-so 2 setter standarden for lydkvalitet.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.