TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

JBL L75ms Music System

JBL har nettopp lansert et nytt, komplett musikkanlegg i samme stil som deres populære Classic-høyttalere. Hvis lyden er i samme klasse, kan L75ms bli riktig spennende!

forfatter
Publisert 04.08.21 - 09:00

Trådløse høyttalere og musikkanlegg finnes i alle slags prisklasser og fasonger: De kompakte systemene er ikke nødvendigvis noen erstatning for et stort, fullblods stereoanlegg med separate høyttalere, men kan gjøre en glimrende jobb som et anlegg nummer to. Om ikke til stua, så kanskje til kontoret eller kjøkkenet?

Nå er JBL på banen med et nytt anlegg som muligens vil pirre interessen hos hardbarka hi-fi entusiaster. JBL L75ms henvender seg til entusiastene som vil ha et enkelt og anvendelig musikkanlegg, uten å kompromisse på lydkvaliteten.

JBL L75ms Music System

Det nye lydsystemet er tydelig inspirert av JBLs øvrige høyttalere i Classic-serien: med et kabinett kledd i valnøttfinér og en grill i svart Quadrex-skum har anlegget en klar retro-stil. På innsiden er det imidlertid proppfullt av moderne finesser, og JBL/Harman ser ut til å ha ganske høye ambisjoner når det kommer til lydgjengivelsen.

JBL L75ms JBL-L75ms-2 JBL-L75ms-3-scaled JBL-L75ms-4
<
>
JBL L75ms. (Foto: JBL)

L75ms bruker et treveis høyttalersystem med to 1″ titan diskantdomer, en 4″ mellomtone og to 5 1/4″ basselementer i bassrefleks-kabinett, som drives av dedikerte forsterkerkanaler med DSP. Høyttaleren er buet foran for å sikre en god spredning av lyden. En innebygd 32-bit/192kHz DAC sørger for at JBL-høyttaleren kan takle høyoppløste lydformater. Musikkavspillingen kan styres via fjernkontroll eller JBLs Musiclife app.

Tilkoblingsmulighetene er også gode, med både Wi-Fi, Bluetooth, Airplay 2, Chromecast så vel som Ethernet. JBL har inkludert en phonoinngang (MM) så du kan koble til vinylspinneren din, og HDMI ARC til TV-lyden. Interessant nok finnes det også en subwoofer-utgang på baksiden.

Aner vi en aktuell konkurrent til Naim Mu-so og andre påkostede bordhøyttalere? Det blir vår jobb å finne ut av, for det frister definitivt å bestille JBL L75ms til test!

Pris og tilgjengelighet

JBL L75ms lanseres i løpet av høsten 2021, til en pris på 18995 kroner. Audiocenteret er norsk importør.

 

Les også Den råeste ­bordhøyttaleren Glem de andre. Naim Mu-so 2 setter standarden for lydkvalitet.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Direktedrevet platespiller med kvartsstyrt drift Med den nye Hi-Fi TURN X fra Reloop får audiofile et direktedrevet alternativ i premium-klassen.
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støy Den ene strømforsyningen kan du koble seks enheter til.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Følg Lyd & Bilde