JBL L75ms Music System
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

JBL L75ms Music System

JBL har nettopp lansert et nytt, komplett musikkanlegg i samme stil som deres populære Classic-høyttalere. Hvis lyden er i samme klasse, kan L75ms bli riktig spennende!

forfatter
Publisert 04.08.21 - 09:00

Trådløse høyttalere og musikkanlegg finnes i alle slags prisklasser og fasonger: De kompakte systemene er ikke nødvendigvis noen erstatning for et stort, fullblods stereoanlegg med separate høyttalere, men kan gjøre en glimrende jobb som et anlegg nummer to. Om ikke til stua, så kanskje til kontoret eller kjøkkenet?

Nå er JBL på banen med et nytt anlegg som muligens vil pirre interessen hos hardbarka hi-fi entusiaster. JBL L75ms henvender seg til entusiastene som vil ha et enkelt og anvendelig musikkanlegg, uten å kompromisse på lydkvaliteten.

JBL L75ms Music System

Det nye lydsystemet er tydelig inspirert av JBLs øvrige høyttalere i Classic-serien: med et kabinett kledd i valnøttfinér og en grill i svart Quadrex-skum har anlegget en klar retro-stil. På innsiden er det imidlertid proppfullt av moderne finesser, og JBL/Harman ser ut til å ha ganske høye ambisjoner når det kommer til lydgjengivelsen.

JBL L75ms JBL-L75ms-2 JBL-L75ms-3-scaled JBL-L75ms-4
<
>
JBL L75ms. (Foto: JBL)

L75ms bruker et treveis høyttalersystem med to 1″ titan diskantdomer, en 4″ mellomtone og to 5 1/4″ basselementer i bassrefleks-kabinett, som drives av dedikerte forsterkerkanaler med DSP. Høyttaleren er buet foran for å sikre en god spredning av lyden. En innebygd 32-bit/192kHz DAC sørger for at JBL-høyttaleren kan takle høyoppløste lydformater. Musikkavspillingen kan styres via fjernkontroll eller JBLs Musiclife app.

Tilkoblingsmulighetene er også gode, med både Wi-Fi, Bluetooth, Airplay 2, Chromecast så vel som Ethernet. JBL har inkludert en phonoinngang (MM) så du kan koble til vinylspinneren din, og HDMI ARC til TV-lyden. Interessant nok finnes det også en subwoofer-utgang på baksiden.

Aner vi en aktuell konkurrent til Naim Mu-so og andre påkostede bordhøyttalere? Det blir vår jobb å finne ut av, for det frister definitivt å bestille JBL L75ms til test!

Pris og tilgjengelighet

JBL L75ms lanseres i løpet av høsten 2021, til en pris på 18995 kroner. Audiocenteret er norsk importør.

 

Les også Den råeste ­bordhøyttaleren Glem de andre. Naim Mu-so 2 setter standarden for lydkvalitet.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kraftig forsterker med strømming Kan leveres med strømmemodul og phono-trinn.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend