TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Gearbox Automatic – du har neppe sett maken

Innebygget phono-trinn, med rør, blant annet.

forfatter
Publisert 21.03.22 - 12:41

Joda, den har roterende tallerken og en pendelarm, men bortsett fra det er Gearbox Automatic en platespiller helt utenom det vanlige.

Her får man ikke bare et gjennomsiktig kabinett og en remdreveet glasstallerken, men en fullautomatisk spiller med innebygget phono-trinn, med rør (!), sånn at man kan plugge den inn i en hvilken som helst forsterker. Eller et en Bluetooth-høyttaler med lydinngang.

Den har også trådløs og har en unik funksjon: Musikkgjenkjenning, sånn at låter fra vinylplatene kan tagges og legges til spillelisten i Spotify, og sånn sett kan man spille ‘vinylplater’ også når man er på farten.

GBOX SL 04a LR 1024x1024@2x GBOX SL 01a LR 1024x1024@2x GBOX SL 02b LR 1024x1024@2x
<
>

Ekte plug and play altså, og spilleren som er laget av Pro-Ject, kommer med en ferdigmontert Ortofon OM 10 MM-pickup og er enkel å sette opp.

Gearbox Automatic kan kun bestilles fra Gearbox Records på nett, og koster 550 GBP, eller omlag 6000 kroner før frakt og mva, så helt billig er den ikke. Men da har man en platespiller få andre har.

GBOX LS 02a LR 1024x1024@2x
Gearbox Automatic

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Uskjermet elektronikk, avgir en masse støy for oss radioamatører…

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Sony CDP-101 - klassikeren vi ikke glemmer Den første CD-spilleren så dagens lys i 1982, historien kjenner de fleste, men den første spilleren har mange glemt.
Følg Lyd & Bilde